fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Регуляторні питання

02/ 03/ 2017
  Комітет з Регуляторних питань провів своє перше засідання за участі новобраних співголів. Ми раді повідомити, що Комітет з Регуляторних питань було реформовано в 2017 році шляхом створення трьох робочих груп, а саме з технічного регулювання та косметики, з питання поводження з відходами, а також дозвільної системи та захисту прав споживачів, які відповідно очолили Ірина Здоревська, Олександр Бабаскін та Вадим Вичка. Під час зустрічі було обговорено формат та плани роботи комітету, окреслено важливі проблемні питання та шляхи їх вирішення, які на сьогоднішній день турбують бізнес-спільноту.

Комітет з Регуляторних питань провів своє перше засідання за участі новобраних співголів.

Ми раді повідомити, що Комітет з Регуляторних питань було реформовано в 2017 році шляхом створення трьох робочих груп, а саме з технічного регулювання та косметики, з питання поводження з відходами, а також дозвільної системи та захисту прав споживачів, які відповідно очолили Ірина Здоревська, Олександр Бабаскін та Вадим Вичка.

Під час зустрічі було обговорено формат та плани роботи комітету, окреслено важливі проблемні питання та шляхи їх вирішення, які на сьогоднішній день турбують бізнес-спільноту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: