fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка, Роздрібна торгівля

23/ 02/ 2017
  Представники Комітетів побутової електротехніки та роздрібної торгівлі Асоціації взяли активну участь в обговоренні проектів законів 5450 та 5450-1 щодо внесення змін в законодавство про державний ринковий нагляд та контроль нехарчової продукції. В ході зустрічі представники бізнесу, Департаменту розвитку підприємництва та регуляторної політики Мінекономрозвитку та народні депутати, автори проекту Закону 5450-1, обговорили актуальні проблеми в сфері ринкового нагляду та положення депутатського проекту Закону, який на думку бізнес-спільноти вирішує вищезазначені проблеми. Сподіваємося, що результатом даної зустрічі стане скоординована співпраця авторів проектів законів 5450 і 5450-1 в Парламенті та прийняття законодавчих змін які б з одного боку гарантували введення в обіг на території України безпечної продукції, а з іншого сприяли б забезпеченню необтяжливих умов здійснення державного ринкового нагляду для законослухняного бізнесу.

Представники Комітетів побутової електротехніки та роздрібної торгівлі Асоціації взяли активну участь в обговоренні проектів законів 5450 та 5450-1 щодо внесення змін в законодавство про державний ринковий нагляд та контроль нехарчової продукції.

В ході зустрічі представники бізнесу, Департаменту розвитку підприємництва та регуляторної політики Мінекономрозвитку та народні депутати, автори проекту Закону 5450-1, обговорили актуальні проблеми в сфері ринкового нагляду та положення депутатського проекту Закону, який на думку бізнес-спільноти вирішує вищезазначені проблеми.

Сподіваємося, що результатом даної зустрічі стане скоординована співпраця авторів проектів законів 5450 і 5450-1 в Парламенті та прийняття законодавчих змін які б з одного боку гарантували введення в обіг на території України безпечної продукції, а з іншого сприяли б забезпеченню необтяжливих умов здійснення державного ринкового нагляду для законослухняного бізнесу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: