fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

01/ 02/ 2017
  Важко переоцінити вплив залізничних перевезень на цілий ряд галузей української економіки та промисловості. Тому будь-яке коливання залізничних тарифів дуже вразливо сприймається бізнесом. Вчора ми зібрали компанії у стінах Асоціації на зустріч з топ-менеджментом Укрзалізниці, щоб обговорити заплановане підвищення тарифів на вантажні перевезення, доцільність такого кроку, наслідки та вплив на діяльність бізнесу. До зустрічі також долучились представники Міністерства інфраструктури, Мінекономіки та народні депутати, які також мали можливість висловити свою позицію щодо змін тарифної політики Укрзалізниці. Ми раді, що нам вдалося розпочати відкритий та конструктивний діалог та щиро сподіваємося на знаходження консенсусу у цьому надзвичайно важливому для бізнесу питанні.

Важко переоцінити вплив залізничних перевезень на цілий ряд галузей української економіки та промисловості. Тому будь-яке коливання залізничних тарифів дуже вразливо сприймається бізнесом.

Вчора ми зібрали компанії у стінах Асоціації на зустріч з топ-менеджментом Укрзалізниці, щоб обговорити заплановане підвищення тарифів на вантажні перевезення, доцільність такого кроку, наслідки та вплив на діяльність бізнесу. До зустрічі також долучились представники Міністерства інфраструктури, Мінекономіки та народні депутати, які також мали можливість висловити свою позицію щодо змін тарифної політики Укрзалізниці.

Ми раді, що нам вдалося розпочати відкритий та конструктивний діалог та щиро сподіваємося на знаходження консенсусу у цьому надзвичайно важливому для бізнесу питанні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: