fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Охорона здоров’я, Клінічні дослідження

27/ 09/ 2017
  Підкомітет з клінічних досліджень Асоціації провів піврічну звітну зустріч. В ній взяли участь керівники та провідні менеджери 33-х компаній, що є членами Підкомітету. Такі заходи проводяться Підкомітетом на постійній основі двічі на рік. Окрім підсумків 1-3 кварталу, відбулося розширене обговореня між учасниками та юридичними партнерами Підкомітету (Arzinger, Baker McKenzie, Marchenko Danevych) трьох стратегічних питань галузі клінічних досліджень, а саме: “Compassionate patients use”: як застосовувати цю програму в Україні Терміни: оптимізація процедури ухвалення досліджень МОЗ України Медична реформа та її вплив на галузь клінічних досліджень. Мета таких зустрічей – обговорити та вирішити питання, які виникають в ході проведення клінічних досліджень в Україні, а також запланувати роботу на майбутнє.  Як показує досвід Підкомітету, такі зустрічі допомагають своєчасно планувати діяльність компаній та йти в ногу із розвитком сфери охорони здоров’я в цілому, враховуючи зрушення, що відбуваються.

Підкомітет з клінічних досліджень Асоціації провів піврічну звітну зустріч. В ній взяли участь керівники та провідні менеджери 33-х компаній, що є членами Підкомітету. Такі заходи проводяться Підкомітетом на постійній основі двічі на рік. Окрім підсумків 1-3 кварталу, відбулося розширене обговореня між учасниками та юридичними партнерами Підкомітету (Arzinger, Baker McKenzie, Marchenko Danevych) трьох стратегічних питань галузі клінічних досліджень, а саме:

  1. “Compassionate patients use”: як застосовувати цю програму в Україні
  2. Терміни: оптимізація процедури ухвалення досліджень МОЗ України
  3. Медична реформа та її вплив на галузь клінічних досліджень.

Мета таких зустрічей – обговорити та вирішити питання, які виникають в ході проведення клінічних досліджень в Україні, а також запланувати роботу на майбутнє.  Як показує досвід Підкомітету, такі зустрічі допомагають своєчасно планувати діяльність компаній та йти в ногу із розвитком сфери охорони здоров’я в цілому, враховуючи зрушення, що відбуваються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: