fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

19/ 05/ 2020
  19 травня відбулося онлайн-засідання Комітету з логістики Асоціації для обговорення нещодавно опублікованого законопроєкту Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері транспорту. Експертна спільнота Асоціації вважає, що НКРТ в першу чергу має бути незалежним регулятором, який мав би здійснювати об’єктивний, неупереджений аналіз тарифної політики суб’єктів природних монополій (таких як АМПУ, Укрзалізниця) на предмет їх економічної обґрунтованості, прозорості, співмірності та цільового характеру. Перейдіть за посиланням для перегляду зустрічі.  
01/

19 травня відбулося онлайн-засідання Комітету з логістики Асоціації для обговорення нещодавно опублікованого законопроєкту “Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері транспорту”.

Експертна спільнота Асоціації вважає, що НКРТ в першу чергу має бути незалежним регулятором, який мав би здійснювати об’єктивний, неупереджений аналіз тарифної політики суб’єктів природних монополій (таких як АМПУ, Укрзалізниця) на предмет їх економічної обґрунтованості, прозорості, співмірності та цільового характеру.

Перейдіть за посиланням для перегляду зустрічі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: