fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

26/ 11/ 2019
  АТ «Укрзалізниця» презентувала для компаній-членів Комітету з логістики концептуальні тези Фінансового плану УЗ на 2020 рік, який наразі проходить погодження в Уряді. Із цікавого: Планується збільшення інфраструктурної складової тарифу; Близько 20 млрд грн планується закласти на капітальні інвестиції, що майже на 9 млрд більше, ніж у поточному році; 20 нових локомотивів; Новий публічний договір на перевезення вантажів. Водночас представниками УЗ було наголошено, що вони розуміють важливість оптимізації своєї господарської діяльності та необхідність подолання проблемної ситуації із крос-субсидуванням пасажирських перевезень та сплатою земельного податку.

АТ «Укрзалізниця» презентувала для компаній-членів Комітету з логістики концептуальні тези Фінансового плану УЗ на 2020 рік, який наразі проходить погодження в Уряді.

Із цікавого:

  • Планується збільшення інфраструктурної складової тарифу;
  • Близько 20 млрд грн планується закласти на капітальні інвестиції, що майже на 9 млрд більше, ніж у поточному році;
  • 20 нових локомотивів;
  • Новий публічний договір на перевезення вантажів.

Водночас представниками УЗ було наголошено, що вони розуміють важливість оптимізації своєї господарської діяльності та необхідність подолання проблемної ситуації із крос-субсидуванням пасажирських перевезень та сплатою земельного податку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: