fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

10/ 03/ 2020
  В офісі Асоціації за участі представників АТ «Укрзалізниця» відбулося засідання Робочої групи Комітету з розвитку залізничної інфраструктури Комітету з логістики щодо Договору про надання послуг з організації перевезення вантажів залізничним транспортом. Обговорювалися зауваження експертів Комітету до Договору про надання послуг з організації перевезення вантажів залізничним транспортом, який вводиться в дію з 1 квітня, зокрема щодо: питань відповідальності сторін; неможливості внесення коригувань до суперечливих для бізнесу положень; використання коефіцієнту Тдод при розрахунку плати за користування вагонів; врахування плати за «другий порожній» пробіг при здвоєних операціях АТ «Укрзалізниця»; збільшення знижки на маршрутні відправлення з запропонованих 25% до більш доцільного рівня у 50%. Ми вдячні Андрію Рязанцеву, Андрію Мірошнікову та Олександру Дюговському за відкритість до діалогу з бізнес-спільнотою та сподіваємось на продовження співпраці!
01/

В офісі Асоціації за участі представників АТ «Укрзалізниця» відбулося засідання Робочої групи Комітету з розвитку залізничної інфраструктури Комітету з логістики щодо Договору про надання послуг з організації перевезення вантажів залізничним транспортом.

Обговорювалися зауваження експертів Комітету до Договору про надання послуг з організації перевезення вантажів залізничним транспортом, який вводиться в дію з 1 квітня, зокрема щодо:

  • питань відповідальності сторін;
  • неможливості внесення коригувань до суперечливих для бізнесу положень;
  • використання коефіцієнту Тдод при розрахунку плати за користування вагонів;
  • врахування плати за «другий порожній» пробіг при здвоєних операціях АТ «Укрзалізниця»;
  • збільшення знижки на маршрутні відправлення з запропонованих 25% до більш доцільного рівня у 50%.

Ми вдячні Андрію Рязанцеву, Андрію Мірошнікову та Олександру Дюговському за відкритість до діалогу з бізнес-спільнотою та сподіваємось на продовження співпраці!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: