fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

16/ 01/ 2020
  Представники Комітету зернових та олійних культур Асоціації долучилися до засідання Комітету ВРУ з питань екологічної політики та природокористування, до порядку денного якого було включено звернення Асоціації щодо національного звіту по підрахунку викидів парникових газів. Під час засідання Ірина Душник, Виконавчий директор Комітету Асоціації наголосила на тому, що відсутність відповідної звітності в Україні є стримуючим барєром для експорту ріпаку та кукурудзи для подальшої переробки на біопаливо в країнах ЄС і зменшення глобального парникового ефекту за рахунок використання біопалива.

Представники Комітету зернових та олійних культур Асоціації долучилися до засідання Комітету ВРУ з питань екологічної політики та природокористування, до порядку денного якого було включено звернення Асоціації щодо національного звіту по підрахунку викидів парникових газів.

Під час засідання Ірина Душник, Виконавчий директор Комітету Асоціації наголосила на тому, що відсутність відповідної звітності в Україні є стримуючим бар’єром для експорту ріпаку та кукурудзи для подальшої переробки на біопаливо в країнах ЄС і зменшення глобального парникового ефекту за рахунок використання біопалива.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: