fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

29/ 05/ 2019
  Представники Комітету зернових та олійних культур завітали на чайну церемонію до керівництва торгово-економічного відділу Посольства Китайської Народної Республіки в Україні під час якої обговорили питання, що стосуються експорту с/г культур до КНР. Так, члени Комітету акцентували на важливості спрощення процедури експорту українського ячменю до Китаю для експортерів. Крім того, на розширенні списку с/г культур для експорту до КНР, зокрема пшениці, сорго та ріпаку. Виконавчий директор Комітету зернових та олійних культур - Ірина Душник першочергово подякувала колегам з КНР за співпрацю, яка розпочалася з 2015 року. Також вона наголосила, що за цей час було підписано 2 міжурядових протоколи між нашими країнами: протокол санітарних та фітосанітарних вимог щодо експорту соняшникового шроту та бурякового жому з України до КНР. Дякуємо Держпродспоживслужбі, Мінагрополітики та колегам з КНР за співпрацю.  Бізнес сподівається на позитивну співпрацю з китайською стороною щодо врегулювання питань експорту с/г культур з України до Китайської Народної Республіки задля можливості ефективної торгівлі між країнами.

Представники Комітету зернових та олійних культур завітали на чайну церемонію до керівництва торгово-економічного відділу Посольства Китайської Народної Республіки в Україні під час якої обговорили питання, що стосуються експорту с/г культур до КНР.

Так, члени Комітету акцентували на важливості спрощення процедури експорту українського ячменю до Китаю для експортерів. Крім того, на розширенні списку с/г культур для експорту до КНР, зокрема пшениці, сорго та ріпаку.

Виконавчий директор Комітету зернових та олійних культур – Ірина Душник першочергово подякувала колегам з КНР за співпрацю, яка розпочалася з 2015 року. Також вона наголосила, що за цей час було підписано 2 міжурядових протоколи між нашими країнами: протокол санітарних та фітосанітарних вимог щодо експорту соняшникового шроту та бурякового жому з України до КНР. Дякуємо Держпродспоживслужбі, Мінагрополітики та колегам з КНР за співпрацю. 

Бізнес сподівається на позитивну співпрацю з китайською стороною щодо врегулювання питань експорту с/г культур з України до Китайської Народної Республіки задля можливості ефективної торгівлі між країнами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: