fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Дніпро Фінанси та податки

20/ 03/ 2019
  У Дніпрі відбулась зустріч бізнесу з пані Ніною Южаніною, головою Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики, народного депутата України. Під час зустрічі пані Южаніна підняла до обговорення питання, що найбільше турбують бізнес сьогодні: відшкодування ПДВ, система електронного оподаткування і адміністрування, ЄСВ, введення касових апаратів тощо. Ніна Южаніна відмітила, що за останній час культура платників податків значно зросла. Але близько 60% заробітної плати все ще видається в конвертах, а 42% економіки знаходиться в тіні. Під час другої частини зустрічі учасники мали можливість напряму поставити свої запитання та отримати відповіді від голови Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики. Звучали питання щодо диференціації податку на нерухоме майно, оподаткування фахівців сфери ІТ, отримання податкової знижки, надто складної процедури оренди землі тощо.

У Дніпрі відбулась зустріч бізнесу з пані Ніною Южаніною, головою Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики, народного депутата України.

Під час зустрічі пані Южаніна підняла до обговорення питання, що найбільше турбують бізнес сьогодні: відшкодування ПДВ, система електронного оподаткування і адміністрування, ЄСВ, введення касових апаратів тощо.

Ніна Южаніна відмітила, що за останній час культура платників податків значно зросла. Але близько 60% заробітної плати все ще видається в конвертах, а 42% економіки знаходиться в тіні.

Під час другої частини зустрічі учасники мали можливість напряму поставити свої запитання та отримати відповіді від голови Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики. Звучали питання щодо диференціації податку на нерухоме майно, оподаткування фахівців сфери ІТ, отримання податкової знижки, надто складної процедури оренди землі тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: