fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

11/ 04/ 2019
  Представники Комітету зернових та олійних культур зустрілися з керівництвом економічного відділу Посольства Республіки Індонезії в Україні, з яким обговорили актуальні питання, що стосуються експорту української пшениці до Індонезії. Під час зустрічі, члени Комітету зернових та олійних культур зауважили, важливість для експортерів відміни обов’язкових вимог індонезійської сторони вказувати у фітосанітарних сертифікатах зазначення інформації щодо прожарки зерна в Україні та надання можливості відповідної термічної обробки на території Індонезії. Оскільки знезараження пшениці при 70-80°С негативно вплине на якість зерна. Також, варто зауважити, що у світі відсутній технічний і технологічний досвід такої термічної обробки в портах. Відповідно, бізнес очікує на позитивну співпрацю з індонезійською стороною щодо врегулювання питання експорту пшениці до Республіки Індонезія задля можливості ефективної торгівлі між країнами.

Представники Комітету зернових та олійних культур зустрілися з керівництвом економічного відділу Посольства Республіки Індонезії в Україні, з яким обговорили актуальні питання, що стосуються експорту української пшениці до Індонезії.

Під час зустрічі, члени Комітету зернових та олійних культур зауважили, важливість для експортерів відміни обов’язкових вимог індонезійської сторони вказувати у фітосанітарних сертифікатах зазначення інформації щодо прожарки зерна в Україні та надання можливості відповідної термічної обробки на території Індонезії. Оскільки знезараження пшениці при 70-80°С негативно вплине на якість зерна. Також, варто зауважити, що у світі відсутній технічний і технологічний досвід такої термічної обробки в портах.

Відповідно, бізнес очікує на позитивну співпрацю з індонезійською стороною щодо врегулювання питання експорту пшениці до Республіки Індонезія задля можливості ефективної торгівлі між країнами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: