fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Ветеринарні препарати

13/ 12/ 2018
  Комітету виробників ветеринарних препаратів Європейської бізнес асоціації обговорив з Головою Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів гармонізацію українського законодавства у сфері обігу ветеринарних препаратів, кормів та кормових добавок до норм Європейського Союзу. Участь у заході також взяли директор Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби Борис Кобаль та заступник директора Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини – начальник Управління безпечності харчових продуктів та кормів Держпродспоживслужби Ольга Семенчук. Учасники зустрічі обговорили актуальні питання налагодження ефективного діалогу між бізнесом, державними установами та проаналізували пропозиції щодо механізмів врегулювання обігу ветеринарних препаратів в контексті розробки проекту Закону України про ветеринарну медицину, ряд законодавчих змін в ЄС щодо регулювання обігу ветпрепаратів. Сторони розглянули поточні механізми регулювання використання антибіотиків в тваринництві в Україні та ЄС, механізми забезпечення виробниками харчових продуктів негативних реакцій ветеринарного препарату тощо. Учасники також розглянули питання забезпечення простежуваності при обігу ветеринарних препаратів та антибіотиків при їх застосуванні. Присутні обговорили продовження існуючих програм державного контролю за сальмонельозом в птахогосподарствах України.

Комітету виробників ветеринарних препаратів Європейської бізнес асоціації обговорив з Головою Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів гармонізацію українського законодавства у сфері обігу ветеринарних препаратів, кормів та кормових добавок до норм Європейського Союзу.
Участь у заході також взяли директор Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби Борис Кобаль та заступник директора Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини – начальник Управління безпечності харчових продуктів та кормів Держпродспоживслужби Ольга Семенчук.
Учасники зустрічі обговорили актуальні питання налагодження ефективного діалогу між бізнесом, державними установами та проаналізували пропозиції щодо механізмів врегулювання обігу ветеринарних препаратів в контексті розробки проекту Закону України про ветеринарну медицину, ряд законодавчих змін в ЄС щодо регулювання обігу ветпрепаратів.
Сторони розглянули поточні механізми регулювання використання антибіотиків в тваринництві в Україні та ЄС, механізми забезпечення виробниками харчових продуктів негативних реакцій ветеринарного препарату тощо.
Учасники також розглянули питання забезпечення простежуваності при обігу ветеринарних препаратів та антибіотиків при їх застосуванні.
Присутні обговорили продовження існуючих програм державного контролю за сальмонельозом в птахогосподарствах України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: