fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харків HR

14/ 11/ 2018
  Становлення й розвиток корпоративного страхування (КС), як окремого сегмента медичного страхування, є невід’ємною складовою системи соціального захисту працівників підприємств і одним зі способів стимулювання праці. Сьогодні КС приваблює тим, що дозволяє враховувати інтереси трьох сторін – СЕО, співробітника та страхової компанії. На засіданні Комітету з управління персоналом 14 листопада 2018 року Генеральний директор «ТВТ-Страховий брокер» (Київ) Дмитро Татарінов і в.о. заступника Голови Правління «ІНГО Україна» Сергій Майстренко розповіли учасникам про зміни, які тягне за собою медична реформа на теренах України та останні новини й підсумки роботи страхового ринку України за січень-червень 2018 року. Спеціалісти обговорили з присутніми схему роботи й актуальні тренди КС і добровільного медстрахування; типи програм і чинники, що впливають на ціну; особливості взаємодії зі страховою компанією тощо. Не обійшлось без жвавої дискусії на тему медичної реформи, оскільки юридична компанія ILF безпосередньо займається її впровадженням.

Становлення й розвиток корпоративного страхування (КС), як окремого сегмента медичного страхування, є невід’ємною складовою системи соціального захисту працівників підприємств і одним зі способів стимулювання праці. Сьогодні КС приваблює тим, що дозволяє враховувати інтереси трьох сторін – СЕО, співробітника та страхової компанії.

На засіданні Комітету з управління персоналом 14 листопада 2018 року Генеральний директор «ТВТ-Страховий брокер» (Київ) Дмитро Татарінов і в.о. заступника Голови Правління «ІНГО Україна» Сергій Майстренко розповіли учасникам про зміни, які тягне за собою медична реформа на теренах України та останні новини й підсумки роботи страхового ринку України за січень-червень 2018 року. Спеціалісти обговорили з присутніми схему роботи й актуальні тренди КС і добровільного медстрахування; типи програм і чинники, що впливають на ціну; особливості взаємодії зі страховою компанією тощо.

Не обійшлось без жвавої дискусії на тему медичної реформи, оскільки юридична компанія ILF безпосередньо займається її впровадженням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: