fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харків Податки та фінанси

31/ 05/ 2018
  Електронні системи державних та комерційних закупівель ProZorro і Rialto (відповідно) покликані зробити процес використання державних коштів прозорим та ефективним, а корупційні схеми у закупівлях – неможливими. Так, завдяки ProZorro за 2 роки було зекономлено 5 млрд бюджетних коштів + більш ніж 45 тис підприємців відкрили для себе новий ринок збуту. Про взаємодію «бізнес-держава» та електронні системи говорили на засіданні Податково-фінансового комітету Асоціації 31 травня 2018 року. Олена Парфенюк, керівник департаменту розвитку державних закупівель торгового майданчика Zakupki.Prom.ua, розповіла про можливості для бізнесу, які пропонує ProZorro; систему електронних закупівель і продажів Rialto; що продає держава (ProZorro.Продажі); і поділилась секретами успішної участі в тендерах. Учасники також отримали корисні поради щодо підготовки переможної тендерної позиції й оскарження незаконних рішень від Олександра Нікітєнкова, керівника напрямку тендерного супроводу юридичної компанії «Права Справа». Дякуємо експертам за насичену та інформативну зустріч!

Електронні системи державних та комерційних закупівель ProZorro і Rialto (відповідно) покликані зробити процес використання державних коштів прозорим та ефективним, а корупційні схеми у закупівлях – неможливими. Так, завдяки ProZorro за 2 роки було зекономлено 5 млрд бюджетних коштів + більш ніж 45 тис підприємців відкрили для себе новий ринок збуту. Про взаємодію «бізнес-держава» та електронні системи говорили на засіданні Податково-фінансового комітету Асоціації 31 травня 2018 року.

Олена Парфенюк, керівник департаменту розвитку державних закупівель торгового майданчика Zakupki.Prom.ua, розповіла про можливості для бізнесу, які пропонує ProZorro; систему електронних закупівель і продажів Rialto; що продає держава (ProZorro.Продажі); і поділилась секретами успішної участі в тендерах.

Учасники також отримали корисні поради щодо підготовки переможної тендерної позиції й оскарження незаконних рішень від Олександра Нікітєнкова, керівника напрямку тендерного супроводу юридичної компанії «Права Справа».

Дякуємо експертам за насичену та інформативну зустріч!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: