fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харків Митні питання, Харків Податки та фінанси

24/ 05/ 2018
  Реекспорт і реімпорт, звичайно, можна розглядати як окремі випадки експорту та імпорту і як послідовну комбінацію обох трансакцій, однак частіше вони підлягають окремому спеціальному аналізу. Темою чергового спільного засідання Митного та Податково-фінансового комітетів Асоціації стало повернення товарів у рамках зовнішньоекономічних операцій та форс-мажорів. Віра Носова, начальник відділу консалтингу M&S, говорила про режими реекспорту та реімпорту товарів; документи, необхідні для оформлення у такі режими; особливості оподаткування операцій щодо повернення неякісного товару, а також ризики й шляхи їх уникнення. До заходу приєднались представники Південної регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті (ДВСКН). Дякуємо спікеру за інформативну зустріч, а представникам органів влади – за відкритість до діалогу!

Реекспорт і реімпорт, звичайно, можна розглядати як окремі випадки експорту та імпорту і як послідовну комбінацію обох трансакцій, однак частіше вони підлягають окремому спеціальному аналізу. Темою чергового спільного засідання Митного та Податково-фінансового комітетів Асоціації стало повернення товарів у рамках зовнішньоекономічних операцій та форс-мажорів.

Віра Носова, начальник відділу консалтингу M&S, говорила про режими реекспорту та реімпорту товарів; документи, необхідні для оформлення у такі режими; особливості оподаткування операцій щодо повернення неякісного товару, а також ризики й шляхи їх уникнення.

До заходу приєднались представники Південної регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті (ДВСКН).

Дякуємо спікеру за інформативну зустріч, а представникам органів влади – за відкритість до діалогу!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: