fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Митні питання

12/ 11/ 2018
  Представники Митного комітету зустрілись з Головою Комітету Ради України з питань промислової політики та підприємництва - паном Віктором Галасюком. На зустрічі було обговорено наступні питання: Законодавче закріплення правил реалізації деревини з дотриманням умов конкуренції та доступу до спільного ресурсу.  Проект Закону «Про внесення змін до статті 4 Закону України «Про пестициди та агрохімікати» щодо ввезення на митну територію України» №6606 від 21 червня 2017 року.  Проект Закону «Про внесення змін до Митного кодексу України (щодо деяких питань виконання Глави 5 Розділу IV Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони» №7473 від 29 грудня 2017 року.  Необхідність внесення змін в законодавство про державний ринковий нагляд.  Необхідність внесення змін в законодавство про технічні регламенти та оцінку відповідності.  Асоціація щиро дякує та співпрацю у вирішенні цих та інших митних питань.

Представники Митного комітету зустрілись з Головою Комітету Ради України з питань промислової політики та підприємництва – паном Віктором Галасюком.

На зустрічі було обговорено наступні питання:

  1. Законодавче закріплення правил реалізації деревини з дотриманням умов конкуренції та доступу до спільного ресурсу. 
  2. Проект Закону «Про внесення змін до статті 4 Закону України «Про пестициди та агрохімікати» щодо ввезення на митну територію України» 6606 від 21 червня 2017 року. 
  3. Проект Закону «Про внесення змін до Митного кодексу України (щодо деяких питань виконання Глави 5 Розділу IV Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони» №7473 від 29 грудня 2017 року. 
  4. Необхідність внесення змін в законодавство про державний ринковий нагляд. 
  5. Необхідність внесення змін в законодавство про технічні регламенти та оцінку відповідності. 

Асоціація щиро дякує та співпрацю у вирішенні цих та інших митних питань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: