fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

26/ 09/ 2018
  Представники Комітету зернових та олійних культур Асоціації долучилися до створення технічної політики зернової галузі. 26 вересня в Одесі відбулося засідання членів ТК 170 зі стандартизації «Зернові культури та продукти їх переробки» на базі Одеської національної академії харчових технологій. Головна тема – напрацювання нового державного стандарту на пшеницю. Важливість перегляду стандарту полягає в необхідності його оновлення – для оптимізації процесів виробництва, зберігання та переробки зерна пшениці, а також створення сприятливих умов ведення бізнесу і міжнародної торгівлі.

Представники Комітету зернових та олійних культур Асоціації долучилися до створення технічної політики зернової галузі.

26 вересня в Одесі відбулося засідання членів ТК 170 зі стандартизації «Зернові культури та продукти їх переробки» на базі Одеської національної академії харчових технологій. Головна тема – напрацювання нового державного стандарту на пшеницю.

Важливість перегляду стандарту полягає в необхідності його оновлення – для оптимізації процесів виробництва, зберігання та переробки зерна пшениці, а також створення сприятливих умов ведення бізнесу і міжнародної торгівлі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: