fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

07/ 06/ 2018
  Початок літа відзначився головною аграрною подією - Міжнародна агропромислова виставка Агро-2018, під час якої Держпродспоживслужба провела семінар «Здійснення фітосанітарних процедур при експорті рослин та продукції рослинного походження. Процедура встановлення місця виробництва або виробничої ділянки, вільної від шкідливих організмів». Представники Комітету зернових та олійних культур Асоціації вдячні за можливість обговорити найбільш критичні питання, які виникають на етапі підготовки до експорту ячменю до КНР. Зокрема, Ірина Душник, виконавчий директор Комітету, наголосила на важливості ринку КНР в структурі експорту зерна з України та підкреслила, що нам всім необхідно працювати разом для забезпечення безперебійного експорту українського збіжжя до КНР.

Початок літа відзначився головною аграрною подією – Міжнародна агропромислова виставка Агро-2018, під час якої Держпродспоживслужба провела семінар «Здійснення фітосанітарних процедур при експорті рослин та продукції рослинного походження. Процедура встановлення місця виробництва або виробничої ділянки, вільної від шкідливих організмів».
Представники Комітету зернових та олійних культур Асоціації вдячні за можливість обговорити найбільш критичні питання, які виникають на етапі підготовки до експорту ячменю до КНР. Зокрема, Ірина Душник, виконавчий директор Комітету, наголосила на важливості ринку КНР в структурі експорту зерна з України та підкреслила, що нам всім необхідно працювати разом для забезпечення безперебійного експорту українського збіжжя до КНР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: