fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Онлайн зустріч Харчового Комітету Асоціації

  • Дата: 23/04/2021 (ПТ)
  • Час: 10:00 - 12:00
Google Apple Outlook Telegram Bot
  Онлайн зустріч Харчового Комітету Асоціації. Дата: 23 квітня2021. Час: 10:00 12:00. Шановні колеги, запрошуємо Вас на онлайн зустріч Харчового Комітету Асоціації. Дата та час: 23 квітня, 10:00 і буде доступна на ресурсі Zoom Посилання на трансляцію буде надано після реєстрації. Запрошені гості : Владислав Седик – Перший Заступник Голови Держпродспоживслужби Питання до обговорення: 1.Статус заборони ввезення з Іспанії об’єктів регулювання товарних позицій: 0704 (капуста головчаста, капуста цвітна, капуста броколі, кольрабі, капуста листова та аналогічні їстівні овочі роду Brassica, свіжі або охолоджені); 0705 (салат-латук (Lactuca sativa) і цикорій (Cichorium spp.), свіжі або охолоджені); 0709 99 10 00 (салатні овочі свіжі або охолоджені). 2. Щодо експорту ячменю до КНР. 3. Який статус підготовки до запровадження PHIS (Phytosanitary Inspection System), а також коли планується приєднання України до міжнародної системи електронного обігу фітосанітарних сертифікатів The HUB? 4. Щодо підстав та процедури інспектування, огляду та відбору зразків з партії рослин і рослинних продуктів для проведення фітосанітарної експертизи 5. Щодо вибіркового контролю палет як товаросупроводжувальної тари. 6. Щодо системи фітокарантинного контролю картоплі.Ви можете поставити питання:. Контактна особа:. Тетяна Широченко. E-mail [email protected]. Контактний телефон. +380 (67) 218 27 24.

Шановні колеги, запрошуємо Вас на онлайн зустріч Харчового Комітету Асоціації.

Дата та час: 23 квітня, 10:00 і буде доступна на ресурсі Zoom

Посилання на трансляцію буде надано після реєстрації.

Запрошені гості :

Владислав Седик – Перший Заступник Голови Держпродспоживслужби

Питання до обговорення:

1.Статус заборони ввезення з Іспанії об’єктів регулювання товарних позицій: 0704 (капуста головчаста, капуста цвітна, капуста броколі, кольрабі, капуста листова та аналогічні їстівні овочі роду Brassica, свіжі або охолоджені); 0705 (салат-латук (Lactuca sativa) і цикорій (Cichorium spp.), свіжі або охолоджені); 0709 99 10 00 (салатні овочі свіжі або охолоджені).

2. Щодо експорту ячменю до КНР.

3. Який статус підготовки до запровадження PHIS (Phytosanitary Inspection System), а також коли планується приєднання України до міжнародної системи електронного обігу фітосанітарних сертифікатів The HUB?

4. Щодо підстав та процедури інспектування, огляду та відбору зразків з партії рослин і рослинних продуктів для проведення фітосанітарної експертизи

5. Щодо вибіркового контролю палет як товаросупроводжувальної тари.

6. Щодо системи фітокарантинного контролю картоплі.

Ви можете поставити питання:

Контактна особа:

Тетяна Широченко

Зв'язатись
+380 (67) 218 27 24
Зареєструватися
Ім'я (укр)
Прізвище (укр)
Посада (укр)
Ім'я (англ)
Прізвище (англ)
Посада (англ)
Контактний телефон
Зареєструватися
Закрити - 0
Зареєструватися
Закрити

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: