fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Коктейльна вечірка Асоціації

  • Дата: 30/04/2020 (ЧТ)
  • Мова: Українська (без перекладу)
  • Час: 19:00 - 20:00
Google Apple Outlook Telegram Bot
  Коктейльна вечірка Асоціації. Дата: 30 квітня2020. Час: 19:00 20:00. Мова: Українська (без перекладу). Реєстрація закрита! За відсутності яскравого соціального життя здається, що всі дні та вечори схожі один на одного. Однак, щоб скрасити вечір достатньо смачного коктейлю та гарної бесіди. Тому ми запрошуємо справжніх майстрів коктейльного мистецтва поділитися з нами рецептами класичних коктейлів та віднайти ідеальне поєднання інгредієнтів. Приєднайтесь до нас за порцією гарного настрою та смакових експериментів. Адже час плине швидше у душевній компанії за келихом освіжаючого напою! Бармен: Андрій Ковальов, шеф-бармен столичного бару Алхімік  Зіркові модератори: Ігор Назаров, CEO Brown-Forman Ukraine Анатолій Анатоліч, український шоумен, радіо та телеведучий Co-organized з Jack Daniels Для приготування коктейлів вам знадобиться: Для Лінчбурзького лимонаду: Jack Daniels Old №7 – 50 мл Апельсиновий лікер (будь-який лікер Тріпл Сек, наприклад Куантро) – 25 мл Лимонний фреш (пів лимону) Цитрусовий Спрайт – 100-200 мл Часточка лимону/ апельсину Посуд: високий стакан Для Jack Honey Smash: Jack Daniels Tennessee Honey – 50мл Ананасовий сік – 75 мл Зелений базилік – 10-15 листків Лимонний фреш половини лимона Цукровий сироп – 20мл. Розведіть цукор в гарячій воді в пропорції 1: 1 Спрайт – 50 мл Посуд: високий стакан Для Бульвардьє: Jack Daniels old №7 – 30мл Campari – 30мл Martini Rosso/Cinzano Rosso/Будь-який червоний вермут – 30мл Посуд: гарний келих Для Old Fashioned: Single Barrel – 60 мл Ангостура або інший біттер – 2 мл Кубик тростинного цукру Апельсинова цедра Содова/газована вода Посуд: низький стакан Також треба підготувати 2-3 формочки замороженого льоду та мати при собі столові та чайні ложки. Посилання на онлайн-захід буде доступне після реєстрації. Зверніть увагу, що реєстрація обов’язкова, і лише зареєстровані учасники будуть проінформовані про будь-які можливі зміни у графіку. До зустрічі! Споживай відповідально!Ви можете поставити питання:. Контактна особа:. Людмила Недокос. E-mail [email protected]. Контактний телефон. 0 (67) 218-09-04.

Реєстрація закрита!

За відсутності яскравого соціального життя здається, що всі дні та вечори схожі один на одного. Однак, щоб скрасити вечір достатньо смачного коктейлю та гарної бесіди. Тому ми запрошуємо справжніх майстрів коктейльного мистецтва поділитися з нами рецептами класичних коктейлів та віднайти ідеальне поєднання інгредієнтів. Приєднайтесь до нас за порцією гарного настрою та смакових експериментів. Адже час плине швидше у душевній компанії за келихом освіжаючого напою!

Бармен:

Андрій Ковальов, шеф-бармен столичного бару Алхімік 

Зіркові модератори:

Ігор Назаров, CEO Brown-Forman Ukraine

Анатолій Анатоліч, український шоумен, радіо та телеведучий

Co-organized з Jack Daniels

Для приготування коктейлів вам знадобиться:

Для Лінчбурзького лимонаду:

  • Jack Daniels Old №7 – 50 мл
  • Апельсиновий лікер (будь-який лікер Тріпл Сек, наприклад Куантро) – 25 мл
  • Лимонний фреш (пів лимону)
  • Цитрусовий Спрайт – 100-200 мл
  • Часточка лимону/ апельсину
  • Посуд: високий стакан

Для Jack Honey Smash:

  • Jack Daniels Tennessee Honey – 50мл
  • Ананасовий сік – 75 мл
  • Зелений базилік – 10-15 листків
  • Лимонний фреш половини лимона
  • Цукровий сироп – 20мл. Розведіть цукор в гарячій воді в пропорції 1: 1
  • Спрайт – 50 мл
  • Посуд: високий стакан

Для Бульвардьє:

  • Jack Daniel’s old №7 – 30мл
  • Campari – 30мл
  • Martini Rosso/Cinzano Rosso/Будь-який червоний вермут – 30мл
  • Посуд: гарний келих

Для Old Fashioned:

  • Single Barrel – 60 мл
  • Ангостура або інший біттер – 2 мл
  • Кубик тростинного цукру
  • Апельсинова цедра
  • Содова/газована вода
  • Посуд: низький стакан

Також треба підготувати 2-3 формочки замороженого льоду та мати при собі столові та чайні ложки.

Посилання на онлайн-захід буде доступне після реєстрації.

Зверніть увагу, що реєстрація обов’язкова, і лише зареєстровані учасники будуть проінформовані про будь-які можливі зміни у графіку.

До зустрічі!

Споживай відповідально!

Ви можете поставити питання:

Контактна особа:

Людмила Недокос

Зв'язатись
0 (67) 218-09-04

Звіт та фотогалерея

Зареєструватися
Ім'я (укр)
Прізвище (укр)
Посада (укр)
Ім'я (англ)
Прізвище (англ)
Посада (англ)
Контактний телефон
Зареєструватися
Закрити - 0
Зареєструватися
Закрити

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: