fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Онлайн-дискусія Європейської Бізнес Асоціації із Посольством України в Греції

  • Дата: 25/11/2020 (СР)
  • Мова: англійська
  • Час: 14:30 - 16:00
  • Тема:“Інвестиційні можливості України та Греції”
Google Apple Outlook Telegram Bot
  Онлайн-дискусія Європейської Бізнес Асоціації із Посольством України в Греції. Дата: 25 листопада2020. Час: 14:30 16:00. Мова: англійська. Тема: “Інвестиційні можливості України та Греції”. Шановні члени Асоціації!  Запрошуємо Вас долучитись до онлайн-дискусії Європейської Бізнес Асоціації з Посольством України в Греції.   Тема зустрічі: “Інвестиційні можливості України та Греції”.  Ця онлайн зустріч запланована на 25 листопада о 14:30 і буде доступна на ресурсі Microsoft Teams.   Мова вебінару – англійська.  Питання до обговорення:   огляд бізнес-клімату, особливостей ведення бізнесу в Україні та Греції;   ключові сектори для інвестицій в Україні та Греції,  пріоритетні напрямки двостороннього торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва;  портова інфраструктури як перспективний напрямок для подальшої взаємодії між двома країнами;  поводження з побутовими відходами - тренд чи невідємний фактор для подальшого розвитку бізнесу та суспільства в цілому.   Поважні гості:   -Надзвичайний і Повноважний Посол України в Греції Пан Сергій Шутенко. -Пані Іоанна Букіс, член Торгово-промислової палати Пірея; Спікери:  -Пан Віктор Сизоненко, керівник Південної філії “Арцингер” (Україна);  -Пан Олександр Лазарєв, голова Митного комітету ЕВА, голова КР ЕВА Одеса, директор “Ламарін” (Україна);  -Пані Ірина Сиротенко, голова робочої групи по управління відходами ЕВА, Менеджер з питань взаємодії з органами державної влади “Danone” (Україна);  -Пан Петрос Георгіадіс, директор грецької мережі супермаркетів  “Bazaar” (Греція); -Пан Петрос Арванітіс, віце-президент Греко-української палати, директор “Alpha Shipping Agency” (Греція); -Пан Андреас Локатос, віце-президент компанії з розвитку індустріального парку Inofita Asopos (EANEP of Inofita), Секретар Федерації з переробки відходів та утилізації енергії, член правління компанії з управління промисловим парком Thisvi Viotia (DIAVIPETHIV) (Греція). Модератор: -Пані Катерина Морозова, керівник Південноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації. Будь ласка, зверніть увагу, що попередня реєстрація обов’язкова і тільки зареєстровані учасники будуть повідомлені про будь-які можливі зміни в розкладі.   Чекаємо Вас на нашій онлайн-зустрічі! Ви можете поставити питання:. Контактна особа:. EBA Odesa. E-mail [email protected]. Контактний телефон. 048 737 38 83.

Шановні члени Асоціації! 

Запрошуємо Вас долучитись до онлайн-дискусії Європейської Бізнес Асоціації з Посольством України в Греції.  

Тема зустрічі: “Інвестиційні можливості України та Греції”. 

Ця онлайн зустріч запланована на 25 листопада о 14:30 і буде доступна на ресурсі Microsoft Teams.  

Мова вебінару – англійська. 

Питання до обговорення:  

  • огляд бізнес-клімату, особливостей ведення бізнесу в Україні та Греції;  
  • ключові сектори для інвестицій в Україні та Греції,  пріоритетні напрямки двостороннього торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва; 
  • портова інфраструктури як перспективний напрямок для подальшої взаємодії між двома країнами; 
  • поводження з побутовими відходами – тренд чи невід’ємний фактор для подальшого розвитку бізнесу та суспільства в цілому.  

Поважні гості:  
-Надзвичайний і Повноважний Посол України в Греції Пан Сергій Шутенко.

-Пані Іоанна Букіс, член Торгово-промислової палати Пірея;

Спікери: 
-Пан Віктор Сизоненко, керівник Південної філії “Арцингер” (Україна); 
-Пан Олександр Лазарєв, голова Митного комітету ЕВА, голова КР ЕВА Одеса, директор “Ламарін” (Україна); 
-Пані Ірина Сиротенко, голова робочої групи по управління відходами ЕВА, Менеджер з питань взаємодії з органами державної влади “Danone” (Україна); 
-Пан Петрос Георгіадіс, директор грецької мережі супермаркетів  “Bazaar” (Греція);
-Пан Петрос Арванітіс, віце-президент Греко-української палати, директор “Alpha Shipping Agency” (Греція);
-Пан Андреас Локатос, віце-президент компанії з розвитку індустріального парку Inofita Asopos (EANEP of Inofita), Секретар Федерації з переробки відходів та утилізації енергії, член правління компанії з управління промисловим парком Thisvi Viotia (DIAVIPETHIV) (Греція).

Модератор:
-Пані Катерина Морозова, керівник Південноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації.

Будь ласка, зверніть увагу, що попередня реєстрація обов’язкова і тільки зареєстровані учасники будуть повідомлені про будь-які можливі зміни в розкладі.  

Чекаємо Вас на нашій онлайн-зустрічі! 

Ви можете поставити питання:

Контактна особа:

EBA Odesa

Зв'язатись
048 737 38 83
Зареєструватися
Ім'я (укр)
Прізвище (укр)
Посада (укр)
Ім'я (англ)
Прізвище (англ)
Посада (англ)
Контактний телефон
Зареєструватися
Закрити - 0
Зареєструватися
Закрити

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: