fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Топ 5 проектів Асоціації з навчання та розвитку

22/ 03/ 2018
    Перший із знімків зробив профі-фотограф Дмитрий Коренев минулого тижня на одному з заходів European Business Association - найбільшого об’єднання бізнесу в Україні. Якщо ви працюєте в офісі у Києві (гадаю, більшість моїх Facebook-друзів ), то з великою ймовірністю ваша компанія – серед членів ЕВА. Відповідно, ви теж можете безкоштовно відвідувати класні ініціативи з навчання і розвитку, про які насправді знають одиниці. Мій особистий ТОП 5 проектів ЕВА виглядає так: Правнича школа, спільна ініціатива ЕВА та Asters, безумовно, на першому місці. В рамкахEBA-Asters Legal School ми надаємо можливість послухати лекції на “гарячі” юридичні (і не тільки) теми від найкращих в Україні експертів з бізнес-права в нашому офісі на 14-му поверсі бізнес-центру Леонардо з найкрасивішою панорамою Києва Нещодавно у нас почався новий семестр, всі деталі тут: https://goo.gl/9AQ6BM Лекції та програми розвитку EBA Management Development Centre – регулярні навчальні зустрічі з фахівцями у різних галузях – від прикладних, на кшталт ділової англійської або продажів та навичок переговорів, до поки екзотичних нейромаркетингу і емоційного інтелекту. Marianna Khomitska і її команда роблять все, щоб ці зустрічі (розклад тут: https://goo.gl/xqMnJY) проходили на найвищому рівні, і їм це вдається  EBA COMMUNICATIONS HUB – справжня знахідка для всіх, хто прагне розвитку у сфері PR та маркетингу. Спільнота об’єднує топових профі, які постійно діляться своїм досвідом онлайн і на регулярних зустрічах Комітету ЕВА з маркетингу. IQ Challenge – мій улюблений розважально-нетворкінговий захід ЕВА. Учасники з різних компаній об’єднуються в команди і грають у вікторину у популярному зараз форматі паб-квізу з приємними призами. Пізнавально, весело і дозволяє справді познайомитися з іншими учасниками, а не просто формально обмінятися візитівками. EBA Discovery – найновіша ініціатива Асоціації: зустрічі з досвідченими мандрівниками у форматі коротких презентацій та запитань-відповідей. На першій такій події йшлося про особливості морських круїзів і бюджетні подорожі маловідомими місцями України. Як любителю мандрів, мені було дуже цікаво. З нетерпінням чекаю наступної зустрічі проекту! Це далеко не вичерпний перелік можливостей, які ЕВА пропонує співробітникам компаній-учасниць асоціації. Якщо ви дочитали аж до цього місця, то поділіться, які ваші улюблені проекти з навчання і розвитку у Києві?
01/

 

Перший із знімків зробив профі-фотограф Дмитрий Коренев минулого тижня на одному з заходів European Business Association – найбільшого об’єднання бізнесу в Україні. Якщо ви працюєте в офісі у Києві (гадаю, більшість моїх Facebook-друзів ), то з великою ймовірністю ваша компанія – серед членів ЕВА. Відповідно, ви теж можете безкоштовно відвідувати класні ініціативи з навчання і розвитку, про які насправді знають одиниці.

Мій особистий ТОП 5 проектів ЕВА виглядає так:

  1. Правнича школа, спільна ініціатива ЕВА та Asters, безумовно, на першому місці. В рамкахEBA-Asters Legal School ми надаємо можливість послухати лекції на “гарячі” юридичні (і не тільки) теми від найкращих в Україні експертів з бізнес-права в нашому офісі на 14-му поверсі бізнес-центру Леонардо з найкрасивішою панорамою Києва Нещодавно у нас почався новий семестр, всі деталі тут: https://goo.gl/9AQ6BM
  2. Лекції та програми розвитку EBA Management Development Centre – регулярні навчальні зустрічі з фахівцями у різних галузях – від прикладних, на кшталт ділової англійської або продажів та навичок переговорів, до поки екзотичних нейромаркетингу і емоційного інтелекту. Marianna Khomitska і її команда роблять все, щоб ці зустрічі (розклад тут: https://goo.gl/xqMnJY) проходили на найвищому рівні, і їм це вдається 
  3. EBA COMMUNICATIONS HUB – справжня знахідка для всіх, хто прагне розвитку у сфері PR та маркетингу. Спільнота об’єднує топових профі, які постійно діляться своїм досвідом онлайн і на регулярних зустрічах Комітету ЕВА з маркетингу.
  4. IQ Challenge – мій улюблений розважально-нетворкінговий захід ЕВА. Учасники з різних компаній об’єднуються в команди і грають у вікторину у популярному зараз форматі паб-квізу з приємними призами. Пізнавально, весело і дозволяє справді познайомитися з іншими учасниками, а не просто формально обмінятися візитівками.
  5. EBA Discovery – найновіша ініціатива Асоціації: зустрічі з досвідченими мандрівниками у форматі коротких презентацій та запитань-відповідей. На першій такій події йшлося про особливості морських круїзів і бюджетні подорожі маловідомими місцями України. Як любителю мандрів, мені було дуже цікаво. З нетерпінням чекаю наступної зустрічі проекту!

Це далеко не вичерпний перелік можливостей, які ЕВА пропонує співробітникам компаній-учасниць асоціації. Якщо ви дочитали аж до цього місця, то поділіться, які ваші улюблені проекти з навчання і розвитку у Києві?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: