fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Програма розвитку з рекрутменту

28/ 10/ 2019
    Сфера рекрутменту охоплює безліч обов’язків та викликів. Ретельний процес підбору та найму персоналу, допомога людям і компаніям максимально реалізувати власний потенціал, активне використання інноваційних технологій та постійне бажання отримувати нові знання – одні з основних передових особливостей зазначеної професії майбутнього. Сучасний рекрутер має розуміти, що він є представником компанії в багатьох аспектах її діяльності – презентація та підтримка цінностей і стрімкий розвиток бренду компанії як усередині, так і за її межами. Дякуємо талановитим тренерам: Тетяні Пашкіній, Вірі Проценко, Уляні Качор та Катерині Митрофановій, Оксані Кравченко та Оксані Огневій за яскраве проведення Програми розвитку з рекрутменту, інформативний контент, професіоналізм та легку подачу матеріалу. Окрема подяка rabota.ua, Golovaboutique, JTI Careers Ukraine, Школи IT-рекрутингу Inside.IT- Recruitment school та Jooble за співпрацю і ЦеХАБ Київ за гостинність!
01/

 

Сфера рекрутменту охоплює безліч обов’язків та викликів. Ретельний процес підбору та найму персоналу, допомога людям і компаніям максимально реалізувати власний потенціал, активне використання інноваційних технологій та постійне бажання отримувати нові знання – одні з основних передових особливостей зазначеної професії майбутнього.

Сучасний рекрутер має розуміти, що він є представником компанії в багатьох аспектах її діяльності – презентація та підтримка цінностей і стрімкий розвиток бренду компанії як усередині, так і за її межами.

Дякуємо талановитим тренерам: Тетяні Пашкіній, Вірі Проценко, Уляні Качор та Катерині Митрофановій, Оксані Кравченко та Оксані Огневій за яскраве проведення Програми розвитку з рекрутменту, інформативний контент, професіоналізм та легку подачу матеріалу.

Окрема подяка rabota.ua, Golovaboutique, JTI Careers Ukraine, Школи IT-рекрутингу Inside.IT- Recruitment school та Jooble за співпрацю і ЦеХАБ Київ за гостинність!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: