fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Програма розвитку з податків 2018

07/ 06/ 2018
    Податкова сфера вважається однією з найбільш нестабільних сфер ведення бізнесу, адже щомісяця відбувається внесення змін до законодавства, які необхідно опанувати для успішного розвитку підприємницької діяльності. Дякуємо талановитим тренерам: Олені Самарченко, Олександр Федосєєнко, Hennadiy Voytsitskyi, Roman Koren та Ігорю Виндюк за яскраве проведення нової програми Tax Development Programme, професіоналізм у висвітленні проблемних аспектів, доступність подачі інформації та бажання поділитися власним досвідом. Окрема подяка Baker McKenzie - Kyiv, EY Academy of Business Ukraine, Діловий Клуб та за плідну співпрацю!
01/

 

Податкова сфера вважається однією з найбільш нестабільних сфер ведення бізнесу, адже щомісяця відбувається внесення змін до законодавства, які необхідно опанувати для успішного розвитку підприємницької діяльності.

Дякуємо талановитим тренерам: Олені Самарченко, Олександр Федосєєнко, Hennadiy Voytsitskyi, Roman Koren та Ігорю Виндюк за яскраве проведення нової програми Tax Development Programme, професіоналізм у висвітленні проблемних аспектів, доступність подачі інформації та бажання поділитися власним досвідом.

Окрема подяка Baker McKenzie – Kyiv, EY Academy of Business Ukraine, Діловий Клуб та за плідну співпрацю!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: