fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Правильне рішення

19/ 10/ 2018
  Руслан Шум. Коуч, розробник та ведучий авторських ділових ігор для розвитку персоналу та бізнесу, корпоративний тренер компанії «Проктер Енд Гембл» - компанії Сав Сервіс Якщо уявити нашу діяльність та взагалі життя лабіринтом, з безліччю перехресть, то саме перед перехрестям ми приймаємо рішення, куди рухатись далі, і таких моментів у нашому житті мільйони, тобто ми кожен день сотні разів (в залежності від насичуваності  справ) приймаємо рішення, які спрямовуюсь нас в ту чи іншу сторону, так ми рухаємось по лабіринту у пошуках KPI, або просто щастя. Але, якщо накласти причинно-наслідкову модель, то стане більш наглядніше, що життя, яке ми маємо, та ті результати, що ми досягаємо є наслідками прийнятих рішень, які є причиною. Ми маємо ті результати, які маємо, та сприймаємо їх по факту, але якщо б можна було заглянути у майбутнє, та відчути наслідки, які ми отримаємо після прийняття якихось гарячих рішень. Та це можливо! Для цього вам потрібно всього нічного – це розширену усвідомленість, та практичний досвід. Щоб мати успіх у прийнятті рішень, треба дивитись не тільки на першу лінію наслідків, а на другу, третю, та далі, якщо ваше рішення складне. Наприклад, колись ми не знали, що якщо доторкнутись до конфорки, то буде боляче, але, побачивши, як хтось доторкнувся, та на наслідки цього ми розуміли, що, коли мати вмикає конфорку, та якщо до неї доторкнутись, то буде вава, так ми розширювали свою усвідомленість. З кожним днем ми поповнювали свій життєвий досвід, та це дає нам можливість прогнозувати наслідки прийнятих рішень. У бізнесі те ж саме, щоб прийняти вірне рішення, треба прожити з кількома наслідками, які настануть після прийняття рішень, та обрати те рішення, після якого наслідки будуть більш комфортними / якісними. Саме це ми будемо робити у процесі ділової гри «правильне рішення», а кілька колег у вашій команді допоможуть стягнути рожеві окуляри, та подивитись на все з різних сторін.

Руслан Шум

Коуч, розробник та ведучий авторських ділових ігор для розвитку персоналу та бізнесу, корпоративний тренер компанії «Проктер Енд Гембл» - компанії Сав Сервіс

Якщо уявити нашу діяльність та взагалі життя лабіринтом, з безліччю перехресть, то саме перед перехрестям ми приймаємо рішення, куди рухатись далі, і таких моментів у нашому житті мільйони, тобто ми кожен день сотні разів (в залежності від насичуваності  справ) приймаємо рішення, які спрямовуюсь нас в ту чи іншу сторону, так ми рухаємось по лабіринту у пошуках KPI, або просто щастя. Але, якщо накласти причинно-наслідкову модель, то стане більш наглядніше, що життя, яке ми маємо, та ті результати, що ми досягаємо є наслідками прийнятих рішень, які є причиною. Ми маємо ті результати, які маємо, та сприймаємо їх по факту, але якщо б можна було заглянути у майбутнє, та відчути наслідки, які ми отримаємо після прийняття якихось гарячих рішень. Та це можливо!

Для цього вам потрібно всього нічного – це розширену усвідомленість, та практичний досвід. Щоб мати успіх у прийнятті рішень, треба дивитись не тільки на першу лінію наслідків, а на другу, третю, та далі, якщо ваше рішення складне.

Наприклад, колись ми не знали, що якщо доторкнутись до конфорки, то буде боляче, але, побачивши, як хтось доторкнувся, та на наслідки цього ми розуміли, що, коли мати вмикає конфорку, та якщо до неї доторкнутись, то буде вава, так ми розширювали свою усвідомленість. З кожним днем ми поповнювали свій життєвий досвід, та це дає нам можливість прогнозувати наслідки прийнятих рішень.

У бізнесі те ж саме, щоб прийняти вірне рішення, треба прожити з кількома наслідками, які настануть після прийняття рішень, та обрати те рішення, після якого наслідки будуть більш комфортними / якісними. Саме це ми будемо робити у процесі ділової гри «правильне рішення», а кілька колег у вашій команді допоможуть стягнути рожеві окуляри, та подивитись на все з різних сторін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: