fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Лідерська сміливість

13/ 11/ 2017
  Автор: Оксана Юрик, старший тренер, більше 15 років досвіду – у менеджменті, більше 10 – у тренінгах У сучасному постійно мінливому світі від лідера очікується не тільки його компетентність, але також йому доводиться стикатися із ситуаціями, в яких необхідно проявити сміливість і рішучість. Але що таке сміливість і, особливо, сміливість лідера? Як сміливість проявляється у роботі? Як бути сміливим в незручних ситуаціях і навіщо це потрібно? Крім того, як допомогти стати сміливими іншим і побудувати культуру сміливості? Наша програма підходить до питання про сміливість у лідерстві, як до вміння, яке може бути розвинене. Тренінг починається із чіткого пояснення концепту лідерської сміливості. Програма дає ключ до розгадки розуміння реального значення сміливості і допомагає людям подивитися своїм страхам в обличчя (з якими ми стикаємося як на роботі, так і в особистому житті) і побороти їх. Крім того, як допомогти стати сміливими іншим і побудувати культуру відваги? Однак сміливість - це не одномірна компетенція; її складність добре описана в нашій моделі лідерства Leadership Courage Octagon ©, яка, з одного боку, візуалізує області, де проявляється лідерська рішучість, а з іншого боку, це також відмінний і практичний інструмент для самооцінки. Завдяки цій моделі учасники розуміють поле дій, де вони можуть продемонструвати сміливість в якості лідерів. Культура сміливості - це певна структура, де люди - незалежно від їх посад і рівнів ієрархії - демонструють сміливу поведінку один до одного і підтримують інших. Під час програми учасникам надають практичні інструменти, які допомагають їм побудувати і підтримувати високо - ефективну культуру, засновану на реальних цінностях.

Автор: Оксана Юрик, старший тренер, більше 15 років досвіду – у менеджменті, більше 10 – у тренінгах

У сучасному постійно мінливому світі від лідера очікується не тільки його компетентність, але також йому доводиться стикатися із ситуаціями, в яких необхідно проявити сміливість і рішучість. Але що таке сміливість і, особливо, сміливість лідера? Як сміливість проявляється у роботі? Як бути сміливим в незручних ситуаціях і навіщо це потрібно? Крім того, як допомогти стати сміливими іншим і побудувати культуру сміливості?

Наша програма підходить до питання про сміливість у лідерстві, як до вміння, яке може бути розвинене.

Тренінг починається із чіткого пояснення концепту лідерської сміливості. Програма дає ключ до розгадки розуміння реального значення сміливості і допомагає людям подивитися своїм страхам в обличчя (з якими ми стикаємося як на роботі, так і в особистому житті) і побороти їх.

Крім того, як допомогти стати сміливими іншим і побудувати культуру відваги? Однак сміливість – це не одномірна компетенція; її складність добре описана в нашій моделі лідерства Leadership Courage Octagon ©, яка, з одного боку, візуалізує області, де проявляється лідерська рішучість, а з іншого боку, це також відмінний і практичний інструмент для самооцінки. Завдяки цій моделі учасники розуміють поле дій, де вони можуть продемонструвати сміливість в якості лідерів. Культура сміливості – це певна структура, де люди – незалежно від їх посад і рівнів ієрархії – демонструють сміливу поведінку один до одного і підтримують інших. Під час програми учасникам надають практичні інструменти, які допомагають їм побудувати і підтримувати високо – ефективну культуру, засновану на реальних цінностях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: