fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Юридична англійська: переваги та виклики

27/ 09/ 2017
  Автор: Михайло Клюка, викладач англійської мови (юридичка, ділова, загальна англійська), A.B.C. Centre, IELTS Academic 2017 Програму юридичної англійської створено для юристів, студентів юридичних факультетів та всіх, хто цікавиться юриспруденцією, метою якої є допомогти учасникам вдосконалити свою англійську в юридичному контексті. Курс дає змогу ознайомитись з основними характеристиками юридичних систем Великобританії та США. Всі терміни та поняття, які студенти вивчають протягом курсу, є універсальними для різних юрисдикцій. Проте особлива увага звертається на порівняння американської та британської систем з українськими реаліями. Курс, що складається з 10 модулів по 90 хвилин, спрямований на розвиток всіх чотирьох видів мовленнєвої діяльності: читання, аудіювання, говоріння та письма. Протягом курсу ви: - збагатите словниковий запас та покращите свої знання англійської для різноманітних галузей права; - розвинете комунікативні навички та практикуватимете використання англійської для ведення переговорів, консультування клієнтів, телефонних розмов; - ознайомитесь з мовою та стилем, що використовуються під час складання юридичної документації та ведення листування з клієнтами та закордонними партнерами; - зрозумієте відмінності між стандартною англійською та мовою права, яка застосовується у контрактах, законах та інших нормативно-правових актах (“legalese”). Курс побудований на матеріалах з найсучасніших підручників видавництв Oxford та Cambridge. Програма доповнюється статтями зі спеціалізованих онлайн-ресурсів, журналів та газет. Під час занять широко використовуються рольові ігри, групові та парні дискусії, симуляції та розглядаються реальні ситуації з юридичної практики. Мовою викладання є англійська. Програма розрахована на учасників, що володіють англійською на рівні Intermediate та вище.

Автор: Михайло Клюка, викладач англійської мови (юридичка, ділова, загальна англійська), A.B.C. Centre, IELTS Academic 2017

Програму юридичної англійської створено для юристів, студентів юридичних факультетів та всіх, хто цікавиться юриспруденцією, метою якої є допомогти учасникам вдосконалити свою англійську в юридичному контексті. Курс дає змогу ознайомитись з основними характеристиками юридичних систем Великобританії та США. Всі терміни та поняття, які студенти вивчають протягом курсу, є універсальними для різних юрисдикцій. Проте особлива увага звертається на порівняння американської та британської систем з українськими реаліями.

Курс, що складається з 10 модулів по 90 хвилин, спрямований на розвиток всіх чотирьох видів мовленнєвої діяльності: читання, аудіювання, говоріння та письма.

Протягом курсу ви:

– збагатите словниковий запас та покращите свої знання англійської для різноманітних галузей права;
– розвинете комунікативні навички та практикуватимете використання англійської для ведення переговорів, консультування клієнтів, телефонних розмов;
– ознайомитесь з мовою та стилем, що використовуються під час складання юридичної документації та ведення листування з клієнтами та закордонними партнерами;
– зрозумієте відмінності між стандартною англійською та мовою права, яка застосовується у контрактах, законах та інших нормативно-правових актах (“legalese”).

Курс побудований на матеріалах з найсучасніших підручників видавництв Oxford та Cambridge. Програма доповнюється статтями зі спеціалізованих онлайн-ресурсів, журналів та газет. Під час занять широко використовуються рольові ігри, групові та парні дискусії, симуляції та розглядаються реальні ситуації з юридичної практики.

Мовою викладання є англійська. Програма розрахована на учасників, що володіють англійською на рівні Intermediate та вище.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: