fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Google Sites: готовий сайт за 5 хвилин без навичок програмування

02/ 02/ 2017
  Автор: Марія Галицька - бренд-менеджер Google, компанія Софтлайн Груп Україна Як надати інформацію про вашу компанію або конкретну подію клієнтам у зручному вигляді? Звісно, з допомогою окремого сайту з усією необхідною інформацією. Але, для створення сайту раніше потрібно було залучити дизайнера та спеціаліста з програмування або скористатися послугами агентства. Це робило процес досить дорогим та довгим. З новими Google Сайтами - ви будете мати можливість самостійно та швидко створити власний сайт, не написавши жодної строки коду. Використовуючи зручні інструменти, ви можете додавати на сайт будь-який необхідний контент: відео- або аудіо- матеріали, посилання на документи, фото та багато іншого. Завдяки автоматичним налаштуванням від команди Google, ваш сайт буде не лише зручним, але й мати привабливий дизайн. Для досягнення найліпших результатів ви також можете працювати над сайтом спільно з колегами, у режимі реального часу та з будь-якого пристрою: ноутбука, планшета чи телефона. Таким чином, ви можете ефективно працювати над спільним проектом, усі матеріали якого будуть представлені у зручному форматі сайта. Та це ще не все! Ви можете відстежувати аналітику відвідування вашого сайту абсолютно безкоштовно, для цього треба лише увімкнути функцію відстеження статистики. Сподіваюся тема семінару вас зацікавила, буду дуже рада вас бачити та обов’язково розповім про найновіші та дуже цікаві інструменти G Suite!

Автор: Марія Галицька – бренд-менеджер Google, компанія “Софтлайн Груп Україна”

Як надати інформацію про вашу компанію або конкретну подію клієнтам у зручному вигляді? Звісно, з допомогою окремого сайту з усією необхідною інформацією.

Але, для створення сайту раніше потрібно було залучити дизайнера та спеціаліста з програмування або скористатися послугами агентства. Це робило процес досить дорогим та довгим.

З новими Google Сайтами – ви будете мати можливість самостійно та швидко створити власний сайт, не написавши жодної строки коду. Використовуючи зручні інструменти, ви можете додавати на сайт будь-який необхідний контент: відео- або аудіо- матеріали, посилання на документи, фото та багато іншого. Завдяки автоматичним налаштуванням від команди Google, ваш сайт буде не лише зручним, але й мати привабливий дизайн.

Для досягнення найліпших результатів ви також можете працювати над сайтом спільно з колегами, у режимі реального часу та з будь-якого пристрою: ноутбука, планшета чи телефона. Таким чином, ви можете ефективно працювати над спільним проектом, усі матеріали якого будуть представлені у зручному форматі сайта.

Та це ще не все! Ви можете відстежувати аналітику відвідування вашого сайту абсолютно безкоштовно, для цього треба лише увімкнути функцію відстеження статистики.

Сподіваюся тема семінару вас зацікавила, буду дуже рада вас бачити та обов’язково розповім про найновіші та дуже цікаві інструменти G Suite!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: