fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Короткий аналіз перспектив угод виходу на ринок на основі справи Гілеада

03/ 07/ 2017
  Автори: Лана Сінічкіна, партнер, Катерина Олійник, радник та Євгенія Очеретько, юрист Забезпечення доступу пацієнтів до лікування та забезпечення виходу на ринок препаратів із доведеною якістю, безпечністю та ефективністю є пріоритетом для будь-якої держави, збільшення інноваційної складової ринку лікарських засобів. Стимулом для виходу інноваційних препаратів на ринок є, крім іншого, ефективні методи захисту прав інтелектуальної власності. Водночас, коли законодавчі механізми дають збій, виробники та держава мають змогу дійти згоди щодо взаємоприйнятних умов виходу препарату на ринок та забезпечення пацієнтів необхідним лікуванням. Про механізм захисту іноземних інвестицій через т.зв. угоди про вхід на ринок на прикладі мирової угоду між МОЗ та Gilead. Більше у статті для видання PharmExec від 27 червня 2017.

Автори: Лана Сінічкіна, партнер, Катерина Олійник, радник та Євгенія Очеретько, юрист

Забезпечення доступу пацієнтів до лікування та забезпечення виходу на ринок препаратів із доведеною якістю, безпечністю та ефективністю є пріоритетом для будь-якої держави, збільшення інноваційної складової ринку лікарських засобів. Стимулом для виходу інноваційних препаратів на ринок є, крім іншого, ефективні методи захисту прав інтелектуальної власності.

Водночас, коли законодавчі механізми дають збій, виробники та держава мають змогу дійти згоди щодо взаємоприйнятних умов виходу препарату на ринок та забезпечення пацієнтів необхідним лікуванням. Про механізм захисту іноземних інвестицій через т.зв. угоди про вхід на ринок на прикладі мирової угоду між МОЗ та Gilead.

Більше у статті для видання PharmExec від 27 червня 2017.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: