fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Львів Виробнича промисловість

25/ 02/ 2021
    25 лютого, відбулось засідання Виробничого комітету Асоціації на тему обліку та простежуваності продукції та товарів.  Підприємства, котрі не приділяють уваги ефективному обліку основних засобів та матеріалів, можуть нести значні фінансові та часові втрати. Саме тому важливим є застосування інноваційних рішень для мінімізації витрат. Вартість SMART-рішень, що можуть допомогти збирати інформацію та аналізувати її, за останні роки суттєво зменшилась, що збільшує їх доступність. Сергій Салата, співзасновник компанії ТОВ “ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО “СМАРТ-КАРТИ УКРАЇНИ”, навів багато практичних кейсів успішної імплементації рішень з використанням технології RFID при проведенні інвентаризації чи простежуваності матеріалів. Євген Моргаєв, комерційний директор ТОВ “Комплексне управління бізнес-процесами”, розказав про основні принципи програмного обліку та простежуваності продукції, проте багато підприємств стикнулися з відсутністю на ринку України якісного та доступного продукту, що може поєднати ERP, WMS та інші модулі, необхідні для організації ефективної операційної діяльності виробничого підприємства. Тому зазвичай на різних ділянках використовується програмне забезпечення різних виробників, в тому числі самостійно адаптовані під конкретне виробниче підприємство. Ще однією актуальною темою стали інструменти Predictive maintenance, до питання яких ми обов’язково повернемося під час наступних зустрічей виробничого комітету.  Шукаємо нові доступні рішення для підвищення ефективності українських виробництв. Далі буде!
01/

 

25 лютого, відбулось засідання Виробничого комітету Асоціації на тему обліку та простежуваності продукції та товарів. 

Підприємства, котрі не приділяють уваги ефективному обліку основних засобів та матеріалів, можуть нести значні фінансові та часові втрати. Саме тому важливим є застосування інноваційних рішень для мінімізації витрат. Вартість SMART-рішень, що можуть допомогти збирати інформацію та аналізувати її, за останні роки суттєво зменшилась, що збільшує їх доступність.

Сергій Салата, співзасновник компанії ТОВ “ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО “СМАРТ-КАРТИ УКРАЇНИ”, навів багато практичних кейсів успішної імплементації рішень з використанням технології RFID при проведенні інвентаризації чи простежуваності матеріалів.

Євген Моргаєв, комерційний директор ТОВ “Комплексне управління бізнес-процесами”, розказав про основні принципи програмного обліку та простежуваності продукції, проте багато підприємств стикнулися з відсутністю на ринку України якісного та доступного продукту, що може поєднати ERP, WMS та інші модулі, необхідні для організації ефективної операційної діяльності виробничого підприємства.

Тому зазвичай на різних ділянках використовується програмне забезпечення різних виробників, в тому числі самостійно адаптовані під конкретне виробниче підприємство.

Ще однією актуальною темою стали інструменти Predictive maintenance, до питання яких ми обов’язково повернемося під час наступних зустрічей виробничого комітету. 

Шукаємо нові доступні рішення для підвищення ефективності українських виробництв. Далі буде!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: