fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

У Києві вп’яте зберуться лідери харчової індустрії: приєднуйтесь до з’їзду «Харчовий бізнес–2025»

18/ 04/ 2025
  16 травня у Києві відбудеться головна й уже традиційна вітчизняна подія у сфері якості та харчової безпечності – V Всеукраїнський з’їзд «Харчовий бізнес–2025: глобальні тренди та локальні рішення». Імплементації європейського харчового законодавства до національного набирає обертів. 2025-й є і буде для харчового сектору роком значних правових новацій, особливо в питаннях експорту/імпорту, забезпечення простежуваності, держконтролю, лабораторних досліджень, цифровізації (TRACES NT і ePhyto) тощо. Харчова безпечність залишається одним з ключових пріоритетів, тож е-журнал «Управління якістю» вп’яте збирає фахівців для обговорення насущних тем галузі. У фокусі панельних дискусій зокрема: Юридична сила Кодексу Аліментаріусу в Україні: що робити у разі суперечностей із законодавством Дослідження харчової продукції та інгредієнтів на меламін: вимога чи рекомендація Виробництво дієтичних добавок: якими документами (України чи ЄС) регулюється використання інгредієнтів Взаємодія «Споживач–Ритейл–Виробник»: досвід роботи зі зворотним зв’язком для задоволення потреб Гостя Сертифікаційний аудит за FSSC, IFS, ISO: кейси, факапи + інсайти аудиторів Зустрічають за упаковкою: безпечність і екоцентричність у фокусі Відмова у співпраці через високі ризики: як довести закордонним партнерам надійність українських виробників в умовах воєнного стану Кейси українських експортерів до ЄС: досвід в умовах великої війни Серед спікерів Food business–25: Юрій Миркеєв, заступник начальника Управління безпечності харчових продуктів, начальник відділу держконтролю ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві Світлана Березова, тренерка-консультантка «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» з якості та безпечності харчових продуктів (НАССР, ISO 22000, FSSC 22000, IFS) Анастасія Ковбаса, провідна фахівчиня відділу зовнішнього аудиту Департаменту якості ТОВ «Сільпо-Фуд» Денис Гончар, провідний аудитор, засновник і керівник ТОВ «Еконтроль» Олена Сініцина, засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks  Як узяти участь? Долучайтеся до фахового кола, забронювавши місце-квиток: https://events.techmedia.com.ua/foodbusiness25 Локація: Favor Park Hotel, Київ Маєте круту продукцію чи послуги? Нехай про них дізнаються усі! Стати партнером. Маєте запитання? Звертайтеся: 0 800 215 522, [email protected] (відділ продажу квитків) + 38 097 776 00 85, [email protected] (з питань партнерства)

16 травня у Києві відбудеться головна й уже традиційна вітчизняна подія у сфері якості та харчової безпечності – V Всеукраїнський з’їзд «Харчовий бізнес–2025: глобальні тренди та локальні рішення».

Імплементації європейського харчового законодавства до національного набирає обертів. 2025-й є і буде для харчового сектору роком значних правових новацій, особливо в питаннях експорту/імпорту, забезпечення простежуваності, держконтролю, лабораторних досліджень, цифровізації (TRACES NT і ePhyto) тощо. Харчова безпечність залишається одним з ключових пріоритетів, тож е-журнал «Управління якістю» вп’яте збирає фахівців для обговорення насущних тем галузі.

У фокусі панельних дискусій зокрема:

  • Юридична сила Кодексу Аліментаріусу в Україні: що робити у разі суперечностей із законодавством
  • Дослідження харчової продукції та інгредієнтів на меламін: вимога чи рекомендація
  • Виробництво дієтичних добавок: якими документами (України чи ЄС) регулюється використання інгредієнтів
  • Взаємодія «Споживач–Ритейл–Виробник»: досвід роботи зі зворотним зв’язком для задоволення потреб Гостя
  • Сертифікаційний аудит за FSSC, IFS, ISO: кейси, факапи + інсайти аудиторів
  • Зустрічають за упаковкою: безпечність і екоцентричність у фокусі
  • Відмова у співпраці через високі ризики: як довести закордонним партнерам надійність українських виробників в умовах воєнного стану
  • Кейси українських експортерів до ЄС: досвід в умовах великої війни

Серед спікерів Food business–25:

  • Юрій Миркеєв, заступник начальника Управління безпечності харчових продуктів, начальник відділу держконтролю ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві
  • Світлана Березова, тренерка-консультантка «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» з якості та безпечності харчових продуктів (НАССР, ISO 22000, FSSC 22000, IFS)
  • Анастасія Ковбаса, провідна фахівчиня відділу зовнішнього аудиту Департаменту якості ТОВ «Сільпо-Фуд»
  • Денис Гончар, провідний аудитор, засновник і керівник ТОВ «Еконтроль»
  • Олена Сініцина, засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks 

Як узяти участь?

Долучайтеся до фахового кола, забронювавши місце-квиток: https://events.techmedia.com.ua/foodbusiness25

Локація: Favor Park Hotel, Київ

Маєте круту продукцію чи послуги? Нехай про них дізнаються усі! Стати партнером.

Маєте запитання? Звертайтеся:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Стартуй в Telegram боті
Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: