fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

26/ 02/ 2018
  Асоціація отримала офіційні розяснення від Державної служби спеціального звязку та захисту інформації щодо особливостей переходу від застосування чинного Технічного регламенту радіообладнання та телекомунікаційного обладнання (TР РТО) до застосування нового Технічного регламенту радіообладнання (ТР РО). Зокрема, Державна служба підтвердила, що виробники можуть імпортувати радіообладнання з деклараціями про відповідність TР РТО до 1 квітня 2019 року, за умови, що таке обладнання вже постачалось в Україну до набуття чинності TР РО, 1 квітня 2018 року. Ми вдячні Державній службі за їх позицію та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю щодо належного застосування TР РО в Україні. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Асоціація отримала офіційні роз’яснення від Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації щодо особливостей переходу від застосування чинного Технічного регламенту радіообладнання та телекомунікаційного обладнання (TР РТО) до застосування нового Технічного регламенту радіообладнання (ТР РО).

Зокрема, Державна служба підтвердила, що виробники можуть імпортувати радіообладнання з деклараціями про відповідність TР РТО до 1 квітня 2019 року, за умови, що таке обладнання вже постачалось в Україну до набуття чинності TР РО, 1 квітня 2018 року.

Ми вдячні Державній службі за їх позицію та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю щодо належного застосування TР РО в Україні.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: