fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Агрохімія

25/ 09/ 2017
  Агрохімічний комітет Асоціації отримав роз’яснення щодо застосування санкцій відповідно до Указу Президента України №133/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)». Так, після підписання Президентом Указу, у компаній-членів Асоціації виник ряд питань стосовно співпраці з фізичними та юридичними особами, що знаходяться в санкційному списку відповідно до Указу. Особливо, компанії були стурбовані використанням програмного забезпечення 1С та ABBYY. Наразі, компанії отримали роз’яснення, що значно полегшить ведення прозорого бізнесу в Україні. Ми вдячні РНБО, СБУ та Мінюсту за готовність до діалогу та своєчасне надання інформації!

Агрохімічний комітет Асоціації отримав роз’яснення щодо застосування санкцій відповідно до Указу Президента України №133/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)».

Так, після підписання Президентом Указу, у компаній-членів Асоціації виник ряд питань стосовно співпраці з фізичними та юридичними особами, що знаходяться в санкційному списку відповідно до Указу. Особливо, компанії були стурбовані використанням програмного забезпечення 1С та ABBYY.

Наразі, компанії отримали роз’яснення, що значно полегшить ведення прозорого бізнесу в Україні.

Ми вдячні РНБО, СБУ та Мінюсту за готовність до діалогу та своєчасне надання інформації!

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: