fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Львів HR

03/ 07/ 2017
  26 червня 2017 року Президент України підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення бар’єрів для залучення іноземних інвестицій». Закон набуває чинності через 3 місяці після його публікації. Протягом двох років над цією законодавчою ініціативою працювала робоча група, створена на платформі Західноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації. Спільно з фаховими юристами компаній-членів Асоціації, народними депутатами України, а також рядом інших учасників напрацьовувалися зміни, які спрощують основні процедурні моменти, пов’язані з отриманням дозволів на застосування праці іноземців та посвідок на тимчасове проживання. Враховуючи мінімальні вимоги до заробітних плат для іноземних високооплачуваних професіоналів, ми очікуємо, що ці зміни сприятимуть залученню кваліфікованих менеджерів з-за кордону, а також матимуть вплив на збільшення іноземних інвестицій до нашої країни. Асоціація дякує експертам компаній-членів Асоціації та народним депутатам України за активну роботу в напрямку покращення бізнес-клімату в Україні!

26 червня 2017 року Президент України підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення бар’єрів для залучення іноземних інвестицій». Закон набуває чинності через 3 місяці після його публікації.

Протягом двох років над цією законодавчою ініціативою працювала робоча група, створена на платформі Західноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації. Спільно з фаховими юристами компаній-членів Асоціації, народними депутатами України, а також рядом інших учасників напрацьовувалися зміни, які спрощують основні процедурні моменти, пов’язані з отриманням дозволів на застосування праці іноземців та посвідок на тимчасове проживання.

Враховуючи мінімальні вимоги до заробітних плат для іноземних високооплачуваних професіоналів, ми очікуємо, що ці зміни сприятимуть залученню кваліфікованих менеджерів з-за кордону, а також матимуть вплив на збільшення іноземних інвестицій до нашої країни.

Асоціація дякує експертам компаній-членів Асоціації та народним депутатам України за активну роботу в напрямку покращення бізнес-клімату в Україні!

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: