fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Регуляторні питання

19/ 05/ 2017
  За сприяння Європейської Бізнес Асоціації вдалося отримати дозволи на будівництво для компаній-членів Асоціації, які працюють в секторі виробництва, зберігання продукції рослинництва та тваринництва, виробництва будівельних матеріалів та виробництва молочних продуктів, завдяки чому будуть побудовані нові елеватори та виробничі комплекси. Асоціація вдячна Державній архітектурно-будівельній інспекції України за відкритість та готовність до діалогу з бізнес-спільнотою, що є важливою складовою для взаєморозуміння та вирішення нагальних проблемних питань бізнесу.

За сприяння Європейської Бізнес Асоціації вдалося отримати дозволи на будівництво для компаній-членів Асоціації, які працюють в секторі виробництва, зберігання продукції рослинництва та тваринництва, виробництва будівельних матеріалів та виробництва молочних продуктів, завдяки чому будуть побудовані нові елеватори та виробничі комплекси.

Асоціація вдячна Державній архітектурно-будівельній інспекції України за відкритість та готовність до діалогу з бізнес-спільнотою, що є важливою складовою для взаєморозуміння та вирішення нагальних проблемних питань бізнесу.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: