fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

04/ 04/ 2017
  4 квітня 2017 року Верховна Рада України відхилила проект Закону №4660-д «Про внесення змін до Закону України «Про автомобільний транспорт» від 13 травня 2016 року. Комітет Асоціації з логістики виступав проти цього законопроекту, адже він передбачав запровадження адміністративної відповідальності для автомобільних перевізників, водіїв транспортного засобу, відправників вантажу та вантажовласників за порушення встановлених законодавством вимог щодо габаритно-вагових норм. На думку експертів Асоціації, найважливішим завданням для дотримання габаритно-вагових параметрів є саме забезпечення ефективного контролю на автодорогах України, а не встановлення відповідальності за перевищення встановлених законодавством норм, враховуючи складність визначення суб’єкта правопорушення у кожному випадку.

4 квітня 2017 року Верховна Рада України відхилила проект Закону №4660-д «Про внесення змін до Закону України «Про автомобільний транспорт» від 13 травня 2016 року.

Комітет Асоціації з логістики виступав проти цього законопроекту, адже він передбачав запровадження адміністративної відповідальності для автомобільних перевізників, водіїв транспортного засобу, відправників вантажу та вантажовласників за порушення встановлених законодавством вимог щодо габаритно-вагових норм.

На думку експертів Асоціації, найважливішим завданням для дотримання габаритно-вагових параметрів є саме забезпечення ефективного контролю на автодорогах України, а не встановлення відповідальності за перевищення встановлених законодавством норм, враховуючи складність визначення суб’єкта правопорушення у кожному випадку.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: