fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Агрохімія

31/ 03/ 2017
  31 березня 2017 року було офіційно опубліковано Наказ Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження Змін до Гігієнічних нормативів і регламентів безпечного застосування пестицидів і агрохімікатів». Протягом декількох місяців експерти Агрохімічного Комітету працювали над прискоренням погодження та публікації даного Наказу, а також над налагодженням комунікації між різними відомствами. Це дозволило вчасно опублікувати Наказ та забезпечити українських фермерів високоякісними засобами захисту рослин вже на початку посівної компанії.

31 березня 2017 року було офіційно опубліковано Наказ Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження Змін до Гігієнічних нормативів і регламентів безпечного застосування пестицидів і агрохімікатів».

Протягом декількох місяців експерти Агрохімічного Комітету працювали над прискоренням погодження та публікації даного Наказу, а також над налагодженням комунікації між різними відомствами. Це дозволило вчасно опублікувати Наказ та забезпечити українських фермерів високоякісними засобами захисту рослин вже на початку посівної компанії.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: