fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

21/ 03/ 2017
  21 березня 2017 року на засіданні Верховної Ради України у другому читанні було відхилено та знято з розгляду проект Закону №4644 від 11 травня 2016 року «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення їх у відповідність із законодавством Європейського Союзу у сфері перевезення небезпечних вантажів». Експерти Комітету з логістики Асоціації тривалий час виступали проти положень даного проекту Закону, якими передбачалось запровадження необхідності отримувати ліцензії на перевезення небезпечних вантажів залізницею вантажовідправниками, вантажоодержувачами, а також експедиторами. На думку експертів Асоціації, відхилення законопроекту дасть можливість запобігти ускладненню діяльності учасників ринку, які самостійно не здійснюють перевезення небезпечних вантажів.

21 березня 2017 року на засіданні Верховної Ради України у другому читанні було відхилено та знято з розгляду проект Закону №4644 від 11 травня 2016 року «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення їх у відповідність із законодавством Європейського Союзу у сфері перевезення небезпечних вантажів».

Експерти Комітету з логістики Асоціації тривалий час виступали проти положень даного проекту Закону, якими передбачалось запровадження необхідності отримувати ліцензії на перевезення небезпечних вантажів залізницею вантажовідправниками, вантажоодержувачами, а також експедиторами. На думку експертів Асоціації, відхилення законопроекту дасть можливість запобігти ускладненню діяльності учасників ринку, які самостійно не здійснюють перевезення небезпечних вантажів.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: