fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Електронні платежі

26/ 09/ 2016
  Кабінет Міністрів України затвердив зміни до документів, які регламентують питання роботи банків в рамках здійснення виплат пенсій, соціальної допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ. Одним з найважливіших кроків стало скасування Постанови КМУ №37 від 20.01.2016 р. Даною Постановою було встановлено критерії до банків, які можуть бути уповноваженими на здійснення виплат пенсій, соціальної допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ. Встановлені критерії порушували конкурентне середовище на ринку банківських послуг, так як надавали преференції державним банкам, а перед комерційними ставили вимогу щодо необхідності володіння облігаціями внутрішньодержавної позики та щодо випуску карток внутрішньодержавної платіжної системи. Крім цього, Урядом затверджено зміни, які спростять процес взаємодії банків з органами соціального захисту населення. Можливим стане обмін в електронному форматі списками на зарахування пенсій та випуск пенсійних карток з терміном дії більше 1 року. Дякуємо Міністерству фінансів України за продуктивну співпрацю та врахування пропозицій Асоціації.

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до документів, які регламентують питання роботи банків в рамках здійснення виплат пенсій, соціальної допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ.

Одним з найважливіших кроків стало скасування Постанови КМУ №37 від 20.01.2016 р. Даною Постановою було встановлено критерії до банків, які можуть бути уповноваженими на здійснення виплат пенсій, соціальної допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ. Встановлені критерії порушували конкурентне середовище на ринку банківських послуг, так як надавали преференції державним банкам, а перед комерційними ставили вимогу щодо необхідності володіння облігаціями внутрішньодержавної позики та щодо випуску карток внутрішньодержавної платіжної системи.

Крім цього, Урядом затверджено зміни, які спростять процес взаємодії банків з органами соціального захисту населення. Можливим стане обмін в електронному форматі списками на зарахування пенсій та випуск пенсійних карток з терміном дії більше 1 року.

Дякуємо Міністерству фінансів України за продуктивну співпрацю та врахування пропозицій Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: