fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Електронні платежі

19/ 09/ 2016
  Європейська Бізнес Асоціація активно підтримувала впровадження в Україні системи BankID, роблячи акцент у своїх зверненнях та під час робочих зустрічей на важливості даного кроку в контексті розвитку фінансового сектору в нашій країні. Постановою Правління №378 від 30 серпня 2016 року Про затвердження Положення про Єдину національну систему електронної дистанційної ідентифікації фізичних і юридичних осіб BankID Національного банку України НБУ визначив порядок взаємодії банків із системою BankID та суб’єктами надання адміністративних послуг, а також умови та порядок підключення абонентів до системи BankID. На даний час до системи BankID вже підключено портал Міністерства юстиції України, Єдиний державний портал адміністративних послуг Міністерства економічного розвитку та торгівлі, а також портал адміністративних послуг міста Львова. В подальшому планується розширити перелік адміністративних послуг, доступ до яких можливо здійснити за допомогою системи BankID, а також забезпечити доступ користувачів до отримання банківських послуг з використанням системи.

Європейська Бізнес Асоціація активно підтримувала впровадження в Україні системи BankID, роблячи акцент у своїх зверненнях та під час робочих зустрічей на важливості даного кроку в контексті розвитку фінансового сектору в нашій країні.

Постановою Правління №378 від 30 серпня 2016 року “Про затвердження Положення про Єдину національну систему електронної дистанційної ідентифікації фізичних і юридичних осіб BankID Національного банку України” НБУ визначив порядок взаємодії банків із системою BankID та суб’єктами надання адміністративних послуг, а також умови та порядок підключення абонентів до системи BankID.

На даний час до системи BankID вже підключено портал Міністерства юстиції України, Єдиний державний портал адміністративних послуг Міністерства економічного розвитку та торгівлі, а також портал адміністративних послуг міста Львова. В подальшому планується розширити перелік адміністративних послуг, доступ до яких можливо здійснити за допомогою системи BankID, а також забезпечити доступ користувачів до отримання банківських послуг з використанням системи.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: