fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Агрохімія

21/ 04/ 2016
  Депутатами Верховної Ради України був розроблений проект Закону про внесення змін до Закону України «Про відходи» №2950 від 22.05.2015, який передбачав введення додаткових вимог до діяльності компаній-імпортерів засобів захисту рослин (ЗЗР). Зокрема, проект Закону пропонував перекласти відповідальність за утилізацію тари з-під пестицидів та неповернення тари на компанії-імпортери ЗЗР, в той час як вони укладають відповідні договори з ліцензованими операторами щодо утилізації тари. Завдяки зусиллям Асоціації, була проведена робота щодо попередження впровадження відповідних змін. 21 квітня проект Закону був відхилений Верховною Радою України.

Депутатами Верховної Ради України був розроблений проект Закону про внесення змін до Закону України «Про відходи» №2950 від 22.05.2015, який передбачав введення додаткових вимог до діяльності компаній-імпортерів засобів захисту рослин (ЗЗР). Зокрема, проект Закону пропонував перекласти відповідальність за утилізацію тари з-під пестицидів та неповернення тари на компанії-імпортери ЗЗР, в той час як вони укладають відповідні договори з ліцензованими операторами щодо утилізації тари.

Завдяки зусиллям Асоціації, була проведена робота щодо попередження впровадження відповідних змін. 21 квітня проект Закону був відхилений Верховною Радою України.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: