fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

16/ 10/ 2015
  В умовах економічної стагнації надзвичайно важливим є збільшення виробництва та експорту сільськогосподарської продукції. Це сприяє надходженню коштів до Державного бюджету України, створенню нових робочих місць та покращенню інфраструктури галузі. У той же час, диверсифікація ринків збуту української сільськогосподарської продукції є одним з ключових пріоритетів розвитку галузі. Протягом останніх років спостерігається тенденція до збільшення продажів сільськогосподарських культур на ринки Азії. Просування зернових та олійних культур у цих напрямках, на думку бізнес-спільноти, є стратегічно важливим, адже саме вони вважаються найбільш перспективними. Згідно з даними, наданими експертами Комітету зернових та олійних культур Асоціації, в поточному сезоні на частку країн цього регіону припадає близько 43% світового споживання зерна і близько 48% споживання рослинних олій. Окремо треба зазначити про стійке зростання в останні роки експорту української сільськогосподарської продукції до Китайської Народної Республіки, що, на нашу думку, має позитивно вплинути на розвиток відносин між Україною та КНР. Завдяки співпраці Мінагрополітики, Держвефітослужби та Комітету Асоціації наразі ряд компаній-членів Асоціації були включені до переліку осіб, які планують експорт зазначених культур до КНР. Асоціація хотіла б висловити подяку Мінагрополітики та Держветфітослужбі за кооперацію, яка дозволить збільшити обсяги експорту вітчизняного збіжжя на цей перспективний ринок! Юридична довідка: На сьогодні між Україною та КНР підписано три міждержавні протоколи, які регулюють експортно-імпортні операції по трьом культурам: Протокол фітосанітарних вимог щодо експорту кукурудзи з України до Китаю Протокол фітосанітарних та інспекційних вимог щодо експорту ячменю з України до Китаю Протокол фітосанітарних та інспекційних вимог щодо експорту сої з України до Китаю Зазначені документи встановлюють вимоги щодо якості та безпечності зернових культур, які українські зернотрейдери планують експортувати до КНР.

В умовах економічної стагнації надзвичайно важливим є збільшення виробництва та експорту сільськогосподарської продукції. Це сприяє надходженню коштів до Державного бюджету України, створенню нових робочих місць та покращенню інфраструктури галузі. У той же час, диверсифікація ринків збуту української сільськогосподарської продукції є одним з ключових пріоритетів розвитку галузі.

Протягом останніх років спостерігається тенденція до збільшення продажів сільськогосподарських культур на ринки Азії. Просування зернових та олійних культур у цих напрямках, на думку бізнес-спільноти, є стратегічно важливим, адже саме вони вважаються найбільш перспективними.

Згідно з даними, наданими експертами Комітету зернових та олійних культур Асоціації, в поточному сезоні на частку країн цього регіону припадає близько 43% світового споживання зерна і близько 48% споживання рослинних олій. Окремо треба зазначити про стійке зростання в останні роки експорту української сільськогосподарської продукції до Китайської Народної Республіки, що, на нашу думку, має позитивно вплинути на розвиток відносин між Україною та КНР.

Завдяки співпраці Мінагрополітики, Держвефітослужби та Комітету Асоціації наразі ряд компаній-членів Асоціації були включені до переліку осіб, які планують експорт зазначених культур до КНР.

Асоціація хотіла б висловити подяку Мінагрополітики та Держветфітослужбі за кооперацію, яка дозволить збільшити обсяги експорту вітчизняного збіжжя на цей перспективний ринок!

Юридична довідка:

На сьогодні між Україною та КНР підписано три міждержавні протоколи, які регулюють експортно-імпортні операції по трьом культурам:

Зазначені документи встановлюють вимоги щодо якості та безпечності зернових культур, які українські зернотрейдери планують експортувати до КНР.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: