fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Агрохімія

15/ 02/ 2013
  Завдяки плідній роботі Асоціації та добрій волі Міністерства екології та природних ресурсів України, 18 січня 2013 року Міністерство опубліковало «План проведення державних випробувань пестицидів і агрохімікатів на 2013 рік» на своєму офіційному веб-сайті. Історія питання:Впродовж останніх років в Україні кількість препаратів, що порушують права інтелектуальної власності, з кожним роком дедалі зростає. Такі препарати реєструються Міністерством екології та природних ресурсів України відповідно до існуючого в Україні законодавства, оскільки в ньому немає жодних перешкод для реєстрації таких препаратів.  Відтак, зареєстрований препарат, що порушує права інтелектуальної власності, може вільно використовуватися в Україні навіть після того, як порушення було визнано господарським судом. Такі судові розгляди забирають дуже багато часу та ресурсів у патентовласників. Необхідно зазначити, що попри існування, на перший погляд, достатньої нормативно-правової бази для врегулювання захисту прав інтелектуальної власності в Україні, це законодавство не працює на практиці, зокрема, в агрохімічному секторі, що не додає оптимізму потенційним інвесторам. Завдяки добрій волі Міністерства екології та природних ресурсів України, яке намагається вводити міжнародні стандарти та переводу міжнародну практику в Україні, та його тісній співпраці з Агрохімічним комітетом Асоціації, 18 січня 2013 року Міністерство опубліковало «План проведення державних випробувань пестицидів і агрохімікатів на 2013 рік» на своєму офіційному веб-сайті. Потрапивши у відкритий доступ, цей документ дає можливість патентовласниками виявляти потенційних порушників прав інтелектуальної власності ще до державної реєстрації препаратів, тим самим забезпечуючи захист прав інтелектуальної власності й попереджуючи порушення патентних прав в агрохімічному секторі. Хочемо подякувати Міністерству екології та природних ресурсів України за їхню підтримку й ефективну співпрацю, а також розділити цей успіх з нашими членами, які очікували на вдосконалення системи захисту прав інтелектуальної власності в агрохімічному секторі України.

Завдяки плідній роботі Асоціації та добрій волі Міністерства екології та природних ресурсів України, 18 січня 2013 року Міністерство опубліковало «План проведення державних випробувань пестицидів і агрохімікатів на 2013 рік» на своєму офіційному веб-сайті.

Історія питання:Впродовж останніх років в Україні кількість препаратів, що порушують права інтелектуальної власності, з кожним роком дедалі зростає. Такі препарати реєструються Міністерством екології та природних ресурсів України відповідно до існуючого в Україні законодавства, оскільки в ньому немає жодних перешкод для реєстрації таких препаратів.  Відтак, зареєстрований препарат, що порушує права інтелектуальної власності, може вільно використовуватися в Україні навіть після того, як порушення було визнано господарським судом. Такі судові розгляди забирають дуже багато часу та ресурсів у патентовласників. Необхідно зазначити, що попри існування, на перший погляд, достатньої нормативно-правової бази для врегулювання захисту прав інтелектуальної власності в Україні, це законодавство не працює на практиці, зокрема, в агрохімічному секторі, що не додає оптимізму потенційним інвесторам.

Завдяки добрій волі Міністерства екології та природних ресурсів України, яке намагається вводити міжнародні стандарти та переводу міжнародну практику в Україні, та його тісній співпраці з Агрохімічним комітетом Асоціації, 18 січня 2013 року Міністерство опубліковало «План проведення державних випробувань пестицидів і агрохімікатів на 2013 рік» на своєму офіційному веб-сайті. Потрапивши у відкритий доступ, цей документ дає можливість патентовласниками виявляти потенційних порушників прав інтелектуальної власності ще до державної реєстрації препаратів, тим самим забезпечуючи захист прав інтелектуальної власності й попереджуючи порушення патентних прав в агрохімічному секторі.

Хочемо подякувати Міністерству екології та природних ресурсів України за їхню підтримку й ефективну співпрацю, а також розділити цей успіх з нашими членами, які очікували на вдосконалення системи захисту прав інтелектуальної власності в агрохімічному секторі України.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: