fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Електронні платежі

12/ 11/ 2012
  В результаті зусиль Комітету з електронних платежів Європейської Бізнес Асоціації, питання, що стосуються безготівкових розрахунків, були включені до Розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення Стратегії реформування системи захисту прав споживачів на ринках фінансових послуг на 2012 - 2017 роки» (далі – Стратегія). В березні 2012 року Комітет з електронних платежів Європейської Бізнес Асоціації провів зустріч з Віце-Прем’єр-Міністром України, Міністром соціальної політики Сергієм Тігіпком. Після цієї зустрічі Асоціацію було включено в Робочу групу з розробки проекту Стратегії. Нами було надіслано коментарі щодо важливості включення до тексту Стратегії питань стосовно безготівкових розрахунків. Представники Асоціації взяли участь у декількох засіданнях Робочої групи, і наші пропозиції були взяті до уваги. Зокрема, Стратегія містить положення щодо необхідності проведення масової розяснювальної роботи серед населення щодо переваг використання безготівкових розрахунків, в тому числі з використанням сучасних технологій доступу до рахунків. Також, серед очікуваних результатів Стратегії зазначено детінізацію економіки через збільшення частки безготівкових платежів та розрахунків. Стратегія затверджена Розпорядженням Кабінету Міністрів України №867-р від 31 жовтня 2012 року.

В результаті зусиль Комітету з електронних платежів Європейської Бізнес Асоціації, питання, що стосуються безготівкових розрахунків, були включені до Розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення Стратегії реформування системи захисту прав споживачів на ринках фінансових послуг на 2012 – 2017 роки» (далі – Стратегія).

В березні 2012 року Комітет з електронних платежів Європейської Бізнес Асоціації провів зустріч з Віце-Прем’єр-Міністром України, Міністром соціальної політики Сергієм Тігіпком. Після цієї зустрічі Асоціацію було включено в Робочу групу з розробки проекту Стратегії. Нами було надіслано коментарі щодо важливості включення до тексту Стратегії питань стосовно безготівкових розрахунків.

Представники Асоціації взяли участь у декількох засіданнях Робочої групи, і наші пропозиції були взяті до уваги. Зокрема, Стратегія містить положення щодо необхідності проведення масової роз’яснювальної роботи серед населення щодо переваг використання безготівкових розрахунків, в тому числі з використанням сучасних технологій доступу до рахунків.

Також, серед очікуваних результатів Стратегії зазначено детінізацію економіки через збільшення частки безготівкових платежів та розрахунків.

Стратегія затверджена Розпорядженням Кабінету Міністрів України №867-р від 31 жовтня 2012 року.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: