fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

20/ 05/ 2020
  Ми раді вітати рішення Держпродспоживслужби щодо діджиталізації процедур, зокрема, прийому документів для проведення деяких фітосанітарних процедур в електронному форматі. Це стосується подачі документів при проведенні обстежень та встановленні ділянок, вільних від шкідливих організмів. Відповідне Доручення було оприлюднено на офіційному сайті Держпродспоживслужби. Європейська Бізнес Асоціація висловлює щиру подяку Держпродспоживслужбі за врахування пропозицій Комітету зернових та олійних культур Асоціації та встановлення можливості дистанційної подачі документів.

Ми раді вітати рішення Держпродспоживслужби щодо діджиталізації процедур, зокрема, прийому документів для проведення деяких фітосанітарних процедур в електронному форматі. Це стосується подачі документів при проведенні обстежень та встановленні ділянок, вільних від шкідливих організмів. Відповідне Доручення було оприлюднено на офіційному сайті Держпродспоживслужби.

Європейська Бізнес Асоціація висловлює щиру подяку Держпродспоживслужбі за врахування пропозицій Комітету зернових та олійних культур Асоціації та встановлення можливості дистанційної подачі документів.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: