fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

30/ 03/ 2020
  Європейська Бізнес Асоціація вітає рішення Укрзалізниці щодо перенесення строку введення в дію нового договору на вантажні перевезення на 1 червня 2020 року. Саме такий термін є достатнім для доопрацювання положень договору з урахуванням інтересів усіх сторін, вважають експерти Комітету з логістики Асоціації.   Ми дякуємо керівництву Укрзалізниці, Міністерства інфраструктури України, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Антимонопольного комітету України за розуміння ситуації, у якій наразі вимушений працювати бізнес та подовження терміну на опрацювання договору. Нагадаємо, раніше Асоціація вже оприлюднювала свої зауваження та коментарі до нового Договору.  Сподіваємося, що за цей час вдасться спільно пропрацювати комплексні зміни до Договору, що відображатимуть не лише позицію та інтереси перевізника, а й замовників послуг та задовольнятимуть усіх учасників ринку вантажних перевезень.

Європейська Бізнес Асоціація вітає рішення Укрзалізниці щодо перенесення строку введення в дію нового договору на вантажні перевезення на 1 червня 2020 року. Саме такий термін є достатнім для доопрацювання положень договору з урахуванням інтересів усіх сторін, вважають експерти Комітету з логістики Асоціації.  

Ми дякуємо керівництву Укрзалізниці, Міністерства інфраструктури України, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Антимонопольного комітету України за розуміння ситуації, у якій наразі вимушений працювати бізнес та подовження терміну на опрацювання договору.

Нагадаємо, раніше Асоціація вже оприлюднювала свої зауваження та коментарі до нового Договору.  Сподіваємося, що за цей час вдасться спільно пропрацювати комплексні зміни до Договору, що відображатимуть не лише позицію та інтереси перевізника, а й замовників послуг та задовольнятимуть усіх учасників ринку вантажних перевезень.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: