fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Агрохімія, Регуляторні питання

25/ 03/ 2020
  Бізнес вітає запуск системи реєстрації дезінфекційних засобів. 25 березня Кабінетом Міністрів України було прийняті зміни до пункту 4 Порядку державної реєстрації (перереєстрації) дезінфекційних засобів,  відповідно до яких державна реєстрація таких  продуктів буде відбуватися на основі позитивного висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи. У короткостроковій перспективі таке рішення дозволить забезпечити ринок України необхідною кількістю дезінфекційних засобів під час карантину. Бізнес спільнота вітає це рішення та просить Міністерство охорони здоров’я України оперативно опублікувати роз’яснення щодо процедури подачі документів для державної реєстрації.

Бізнес вітає запуск системи реєстрації дезінфекційних засобів

25 березня Кабінетом Міністрів України було прийняті зміни до пункту 4 Порядку державної реєстрації (перереєстрації) дезінфекційних засобів,  відповідно до яких державна реєстрація таких  продуктів буде відбуватися на основі позитивного висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи. У короткостроковій перспективі таке рішення дозволить забезпечити ринок України необхідною кількістю дезінфекційних засобів під час карантину.

Бізнес спільнота вітає це рішення та просить Міністерство охорони здоров’я України оперативно опублікувати роз’яснення щодо процедури подачі документів для державної реєстрації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: