fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

01/ 07/ 2019
  Європейська Бізнес Асоціація вітає врегулювання вимог до екодизайну для побутових барабанних сушильних машин Асоціація вітає прийняття постанови Уряду №534 від 19 червня 2019 року, яка затвердила Технічний регламент щодо вимоги до екодизайну для побутових барабанних сушильних машин. Комітет побутової електротехніки Асоціації підтримує необхідність гармонізації сфери технічного регулювання в Україні з відповідними регламентами Європейського Союзу, в тому числі й у сфері екодизайну. Водночас, проаналізувавши проект Технічного регламенту, експерти Асоціації звернули увагу та те, що в документі не визначено, який символ необхідно використовувати для позначення «стандартної програми для бавовни». В ЄС дане питання було вирішено шляхом прийняття окремого Повідомлення №2014/C 121/03 Комісії ЄС щодо публікації уніфікованого перехідного символу для імплементації Регламенту з екодизайну для побутових барабанних сушильних машин. З огляду на вищезазначене, Комітет Асоціації запропонував Державному агентству з енергоефективності та енергозбереження України гармонізувати вимоги Технічного регламенту із практикою та нормами, які функціонують в ЄС, доповнивши його зразком символу для позначення циклу «стандартна програма для бавовни». Європейська Бізнес Асоціація вдячна Держенергоефективності за врахування пропозицій від бізнес-спільноти та сподівається на подальшу конструктивну співпрацю. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Європейська Бізнес Асоціація вітає врегулювання вимог до екодизайну для побутових барабанних сушильних машин

Асоціація вітає прийняття постанови Уряду №534 від 19 червня 2019 року, яка затвердила Технічний регламент щодо вимоги до екодизайну для побутових барабанних сушильних машин.

Комітет побутової електротехніки Асоціації підтримує необхідність гармонізації сфери технічного регулювання в Україні з відповідними регламентами Європейського Союзу, в тому числі й у сфері екодизайну. Водночас, проаналізувавши проект Технічного регламенту, експерти Асоціації звернули увагу та те, що в документі не визначено, який символ необхідно використовувати для позначення «стандартної програми для бавовни».

В ЄС дане питання було вирішено шляхом прийняття окремого Повідомлення №2014/C 121/03 Комісії ЄС щодо публікації уніфікованого перехідного символу для імплементації Регламенту з екодизайну для побутових барабанних сушильних машин. З огляду на вищезазначене, Комітет Асоціації запропонував Державному агентству з енергоефективності та енергозбереження України гармонізувати вимоги Технічного регламенту із практикою та нормами, які функціонують в ЄС, доповнивши його зразком символу для позначення циклу «стандартна програма для бавовни».

Європейська Бізнес Асоціація вдячна Держенергоефективності за врахування пропозицій від бізнес-спільноти та сподівається на подальшу конструктивну співпрацю.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: