fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

26/ 06/ 2019
  Держпродспоживслужба опрацювала запит Комітету зернових та олійних культур Асоціації та надала роз’яснення стосовно правил експорту української пшениці до Республіки Індонезія. Зокрема те, що термічна обробка пшениці застосовується виключно до вантажів, в яких було виявлено життєздатні пророслі спори видів Tilletia. Дане роз’яснення є важливим для компаній-експортерів для забезпечення ефективної міжнародної торгівлі зерновими та дозволить уникнути непорозумінь як всередині країні, так і за її межами. Європейська Бізнес Асоціація хоче висловити свою щиру подяку керівництву Держпродспоживслужби за відкритий діалог та оперативне опрацювання запитів від зернового бізнесу.

Держпродспоживслужба опрацювала запит Комітету зернових та олійних культур Асоціації та надала роз’яснення стосовно правил експорту української пшениці до Республіки Індонезія. Зокрема те, що термічна обробка пшениці застосовується виключно до вантажів, в яких було виявлено життєздатні пророслі спори видів Tilletia.

Дане роз’яснення є важливим для компаній-експортерів для забезпечення ефективної міжнародної торгівлі зерновими та дозволить уникнути непорозумінь як всередині країні, так і за її межами.

Європейська Бізнес Асоціація хоче висловити свою щиру подяку керівництву Держпродспоживслужби за відкритий діалог та оперативне опрацювання запитів від зернового бізнесу.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: