fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

20/ 03/ 2019
  Держпродспоживслужба опрацювала запит Комітету зернових та олійних культур Асоціації та 19 березня ц.р.  надала роз’яснення головним управлінням Держпродспоживслужби в областях щодо позначення додатку до фітосанітарного сертифікату назвою «Note to Phytosanitary Certificate». Дане рішення є важливим для компаній-експортерів для забезпечення ефективної міжнародної торгівлі у сфері зернових та олійних культур. Приведення назви додатку до фітосанітарного сертифікату англійською мовою у відповідність до міжнародних норм дозволить уникнути непорозумінь як всередині країні, так і за її межами. Європейська Бізнес Асоціація хоче висловити свою щиру подяку керівництву Держпродспоживслужби за відкритий діалог та оперативне опрацювання пропозицій від зернового бізнесу.

Держпродспоживслужба опрацювала запит Комітету зернових та олійних культур Асоціації та 19 березня ц.р.  надала роз’яснення головним управлінням Держпродспоживслужби в областях щодо позначення додатку до фітосанітарного сертифікату назвою «Note to Phytosanitary Certificate».

Дане рішення є важливим для компаній-експортерів для забезпечення ефективної міжнародної торгівлі у сфері зернових та олійних культур. Приведення назви додатку до фітосанітарного сертифікату англійською мовою у відповідність до міжнародних норм дозволить уникнути непорозумінь як всередині країні, так і за її межами.

Європейська Бізнес Асоціація хоче висловити свою щиру подяку керівництву Держпродспоживслужби за відкритий діалог та оперативне опрацювання пропозицій від зернового бізнесу.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: